Een nieuw hoofdstuk in de wereld van Pokémon: Spannend, leerzaam en onvergetelijk!

Sinds het moment dat Pokémon voor het eerst op het toneel verscheen, meer dan twintig jaar geleden, heeft deze magische wereld een speciale plek veroverd in de harten van zowel kinderen als volwassenen. Beginnend bij de opwindende ervaring van het vangen van je eerste Pokémon, tot het uitdagende avontuur van het verslaan van verschillende Gym Leaders, blijft de reis onophoudelijk boordevol spanning en onverwachte wendingen. Wat vooral opmerkelijk is aan Pokémon, is het vermogen om door de generaties heen constant boeiend en relevant te blijven. Daarom is het des te spannender dat er nu iets nieuws op de horizon verschijnt: een opwindende downloadbare uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, namelijk ‘The Teal Mask’, onderdeel van de serie ‘The Hidden Treasure of Area Zero’.

Een nieuw hoofdstuk in de wereld van Pokémon: Spannend, leerzaam en onvergetelijk!

Wat kun je verwachten van ‘The Teal Mask’?

Deze gloednieuwe uitbreiding is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch™ via de Nintendo eShop en biedt een scala aan spannende nieuwe functies en avonturen.

Verkennen van het betoverende Kitakami
Zeg vaarwel tegen de woestenij van Paldea en stap in de pittoreske wereld van Kitakami. Dit land staat bekend om zijn adembenemende rijstvelden en appelboomgaarden. Je gaat erheen als onderdeel van een schoolreisje, en je leert over de rijke folklore van het gebied terwijl je met andere studenten de regio verkent.

Maak nieuwe vrienden
Tijdens je reis ontmoet je interessante nieuwe personen zoals Carmine en Kieran, een broer en zus die studeren aan de Blueberry Academy. Ook kom je Perrin tegen, een reislustige fotograaf, en mevrouw Briar, een lerares met een fascinatie voor het mysterieuze fenomeen Terastal.

Ontmoet en vang nieuwe Pokémons
Kitakami is de thuisbasis van enkele unieke Pokémon die je nergens anders zult vinden. Vang nieuwe wezens zoals Poltchageist, Dipplin en legendarische beschermers als Okidogi, Munkidori en Fezandipiti. Natuurlijk zijn er ook oude bekenden zoals Vulpix en Snorlax.

Nieuwe spelmodi en functies
Geniet van ‘Ogre Oustin’, een minigame waarin je bessen verzamelt en Ogre Balloons laat knappen voor beloningen die je Pokémon sterker maken. Met de nieuwe Roto-Stick voor je Rotom-camera kun je nu ook vanuit verschillende hoeken foto’s maken, waardoor je de perfecte-foto kunt schieten.

Belangrijke opmerking

Om van al deze nieuwe content te kunnen genieten, moet je wel het basisspel van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet bezitten.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek nu wat ‘The Teal Mask’ je te bieden heeft!

Ga voor meer informatie naar Pokemon.nl/ScarletViolet.

liefs Marion

Meer informatie

Twee super leuke vakantiegames!
Pokémon is hot en blijft komen met nieuw speelplezier!
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *