Hoe wordt het poepspel gespeeld?

Hoe wordt het poepspel gespeeld?

Kinderen en poep, het zijn een soort magneten van elkaar. Poepgrappen blijven leuk voor kinderen, om scheetjes wordt gelachen en wat denk je van vieze woordjes zeggen?! Hilariteit ten top! Dat is vast wat de makers van dit poepspel in gedachten hebben gehad, bij het ontwerpen van dit spel. Het poepspel. Maar wat is het poepspel eigenlijk? En voor wie is het leuk? Hoe wordt het gespeeld? Ik moet stiekem lachen om de slogan op de doos: ‘Het spel waarbij iedereen win(d)t’…

In de doos

In de doos vind ik de duidelijke spelregels, vijf drolletjes (met elastiek), een kaartspel met 48 speelkaarten en een scheetkussen. Dit is alles wat je nodig hebt om het spel te spelen. Gelukkig zit er geen luchtje aan de drolletjes.

Hoe speel je het?

Het spel is verrassend eenvoudig. Daar hou ik van. Niks uren de spelregels bestuderen. Waar ik eigenlijk helemaal geen geduld voor heb. Het poepspel is simpel. Je moet kaarten afleggen, maar wel in bepaalde volgorde. De volgorde is simpel:

1) Je gaat naar het toilet
2) Je poept
3) Je gebruikt WC-papier
4) Je wast je handen

Kun je geen kaart wegleggen? Dan druk je zo snel mogelijk op het schetenkussen. De speler met de meeste kaarten in zijn handen, verliest de ronde en krijgt een drolletje op zijn hoofd. Na vijf rondes is de grote spelverliezer, degene met de meeste drolletjes op zijn hoofd.

lijn groen oudersenzo
Hoe wordt het poepspel gespeeld?

Versla je tegenspelers

Het is dus de bedoeling dat je alle tegenspelers verslaat in dit snelle kaartspel. Leg zo snel mogelijk in de juiste volgorde je kaarten weg. In dezelfde volgorde als een toiletbezoek. Makkelijk te onthouden dus.
Het spel kan worden gespeeld met 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar.

Specificaties Poepspel

TitelPoepspel
MerkIdentity Games
EAN8714649005976
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Break free, een nieuw behendigheidsspel van Ravensburger
Onze kennismaking met Agricola, een nieuw bordspel
Dodgeball tovert een lach op je gezicht!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *