Break free, een nieuw behendigheidsspel van Ravensburger

Break free, een nieuw behandigheidsspel van Ravensburger

Vandaag lieten we ons in de boeien slaan met het nieuwe spel van Ravensburger: ‘Break free‘. Een behendigheidsspel voor alle politieagenten en spionnen in de dop. In dit spel ben je op een geheime missie en moeten er spionagevaardigheden worden getraind, met als belangrijkste missie: bevrijd je uit de handboeien!

Fingerspitzengevoel

Het is de bedoeling dat je aan elkaar vast geketend zit en daar zo snel mogelijk uit weet te ontsnappen. Degene die zichzelf het eerste heeft bevrijd, mag een muntje met de hoogste waarde pakken. Je snapt het al, degene die na afloop de meeste punten heeft, wint! Je zou het misschien op het eerste oog niet zeggen, maar eigenlijk zijn het steeds kleine minipuzzeltjes. Aan jou de taak om deze te ontrafelen. Spannend, leuk en uitdagend.

In de doos

In de doos treffen we de volgende onderdelen: vier handboeien met kettingen, vier afdekkappen, vier lopers, twaalf inzetstukken, twaalf winstfiches en een duidelijke (gelukkig niet te lange) handleiding.

Geschikt voor

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers. Een spel duurt per spelronde ongeveer 15 minuten, maar dat is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe snel jij weet te ontsnappen.

lijn groen oudersenzo
xxx

Verbeelding

Het vastzitten in handboeien spreekt absoluut tot de verbeelding van kinderen. Leuk, spannend! En als je niet meer los kan komen, is de redding altijd nabij, want onder de handboeien zit gelukkig een veiligheidsknopje waarmee je binnen een tel kan ontsnappen. En dat is natuurlijk erg fijn te weten.

Specificaties Break free

TitelBreak free
MerkRavensburger
EAN4005556213238
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Gezelschapsspellen die hartstikke leuk zijn!
De quiz over wetenschap en uitvindingen
Leo moet naar de kapper

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Break free
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *