Opblaasbare bubbelbaden in alle vormen en maten

Er zijn veel leveranciers van opblaasbare bubbelbaden, zoals de opblaasbare jacuzzi intex, in Nederland. Er is echter niemand die zoveel verschillende vormen en maten uit voorraad levert als www.opblaasbare-bubbelbaden.nl. Het merk Intex dat zij exclusief verkopen, is het meest verkochte bubbelbad van Europa. Dat zegt iets over de kwaliteit.

Intex bubbelbaden worden geleverd in drie categorieën:
1. Intex Pure Spa
2. Intex Pure Spa Jet
3. Intex Pure Spa Deluxe

Intex Pure Spa

De Intex Pure Spa is een opblaasbare spa die geschikt is voor 4 personen. De opblaasbare pure spa intex beschikt over 120 sterke massage bubbels en heeft een geintegreerde waterontharder. De Intex Pure Spa is er in 2 verschillende vormen te verkrijgen namelijk rond en octagon(achthoekig). De octagon versie biedt ten opzichte van de ronde versie nog meer comfort als u er met meerdere personen in de opblaasbare jacuzzi bevindt. 

De intex pure spa is voorzien van de Fiber-Tech technologie. Hierdoor wordt de opblaasrand ondersteund door duizenden verticale fiber draden waardoor de rand wel meerdere personen tegelijk kan dragen. 

lijn groen oudersenzo
Opblaasbare bubbelbaden in alle vormen en maten

Intex Spa Jet

De Intex Pure Spa Jet is een opblaasbaar bubbelbad die niet voorzien is van bubbels maar voorzien is van 4 krachtige massage jets. Je kunt deze jets vergelijken als u bijvoorbeeld in een vaste jacuzzi zit. De Intex Pure Spa Jet is in 2 verschillende versies verkrijgbaar. Je hebt de Intex Pure spa Jet met waterontharder en je hebt een intex Pure spa Jet met waterontharder en zoutwatersysteem. De versie met zoutwatersysteem zorgt ervoor dat u slechts een bepaalde hoeveelheid zout in uw water te hoeven gooien en daarna bent u geheel onderhoudsvrij. Het opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa Jet heeft een mooie bruinachtige kleur die in elke tuin perfect zal staan.   

Intex Pure Spa Deluxe

De Intex Pure Spa Deluxe is het meest complete opblaasbaar bubbelbad wat je maar kan vinden op deze opblaasbare bubbelbaden markt. Een Intex Pure Spa Deluxe bubbelbad heeft namelijk 120 krachtige massage bubbels en 4 krachtige jets. Dit opblaasbaar bubbelbad is dus een combinatie van de Intex Pure Spa en de Intex Pure spa Jet. De Intex Pure Spa Deluxe is tevens ook nog voorzien van een waterontharder en een zoutwatersysteem. Deze combinatie van hoge comfort en toepassing van de nieuwste technieken in 1 opblaasbaar bubbelbad maakt deze Intex spa wel een topper onder de opblaasbare bubbelbaden. De Intex Pure Spa Deluxe is verkrijgbaar in een ronde vorm of een octagon(achthoekig) vorm verkrijgbaar en heeft een mooie zwarte/antraciete kleur. Deze versie van de Intex spa is ook geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt ook over de fiber tech technologie.  

De bubbelbad structuur die een Intex pure spa gebruikt is de fiber tech technologie. Deze technologie is gepatenteerd en speciaal ontworpen door het bedrijf intex. De Fiber-Tech technologie bestaat uit honderdduizenden zeer sterke fiber draden die verticaal in de wand zijn bevestigd voor top stabiliteit en comfort. Bij een normaal opblaasbaar bubbelbad zou niet op de rand van het bubbelbad kunnen zitten zonder dat hij inzakt maar bij een Intex Pure spa is dit wel mogelijk.   

Prima onderhoud voor je bubbelbad

De Intex Pure Spa modellen die via www.opblaasbare-bubbelbaden.nl worden geleverd zijn standaard uitgerust met waterontharder en een zoutwatersysteem.

Bij producten worden geleverd om de kwaliteit van het onderhoud van de baden verder te optimaliseren.

De meegeleverde waterontharder zorgt ervoor dat het kalk wat in het water van uw spa zit drastisch wordt verminderd. daardoor zal uw huid zachter aanvoelen.

Afhankelijk van het model bubbelbad dat je koopt, voeg je per keer dat je het gebruikt – een beperkte hoeveelheid zout toe. Dit zout wordt in het watersysteem automatisch omgezet in chloor waardoor je eveneens verzekerd bent van de juiste hoeveelheid chloor in het water. Gemakkelijker kunnen wij het niet maken.

Afhankelijk van het model dat je wilt kopen, leveren wij franco huis via DPD of DGO Express. In voorkomende gevallen is het ook mogelijk de bestelling bij onze loods in Over het algemeen vergt de levering 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van je betaling.

liefs Marion

Meer informatie

Een eigen zwembad geeft het ultieme zomergevoel
Een zwembad in de tuin
Met elkaar genieten in de tuin!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Opblaasbare-bubbelbaden.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *