Moederdagliedjes: Liedjes voor de allerliefste moeder!

Moederdagliedjes

Moederdagliedjes voor de allerliefste moeder! Welke moeder wil er nou niet wakker gezongen worden op Moederdag? Uiteraard mét ontbijt op bed en een stralende glimlach. Dus daarom deze blog vol vrolijke moederdagliedjes.

Moederdag

In 1924 kwam Moederdag overwaaien naar Nederland. Dit kwam doordat de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde deze dag introduceerde met gerichte campagnes. Ze hoopte hiermee de bloemenverkoop in Nederland te stimuleren. Dat lukte. Tot op de dag van vandaag is een bos bloemen het populairste moederdagcadeau. Moederdag wordt niet overal op dezelfde dag gevierd. In sommige landen is het meer een vrouwendag. Op 8 maart geldt voor een aantal landen Internationale Vrouwendag, niet Moederdag.

Moederdagliedjes

Moederdaggedichtjes zijn natuurlijk leuk om voor te dragen aan mama, maar misschien is het nog veel leuker om voor je moeder te zingen. Er zijn op internet een aantal leuke, grappige of lieve liedjes voor moederdag te vinden. Wij zochten de leukste en de liefste Moederdagliedjes voor je uit!

De meeste liedjes zijn goed mee te zingen door de kleinsten. Anderen zijn weer wat lastiger en meer geschikt voor oudere kinderen. Wij wensen iedereen een heel fijne Moederdag! Dat je maar enorm verwend mag worden met ontbijtjes op bed, vrolijke liedjes, schattige gedichtjes en/of mooie tekeningen!

lijn groen oudersenzo
Moederdagliedjes

Moederdagliedjes

1. Moederdag

2. De beste mama

3. Moederdag

4. Mothers Day Song

5. Moederdag

6. Fijne Moederdag

7. Mam ik hou zoveel van jou

8. Liedje moederdag

9. Moederdag

10. Voor de liefste moeder

Wakker worden met Jochem Myjer

Op deze manier je moeder wakker maken, raden we niet aan. De dag is dan gelijk slecht begonnen. Maar het filmpje is zo grappig dat we hem je niet willen onthouden.

Tot slot

Tot slot wensen we alle moeders een heel fijne Moederdag. Laat je vooral de hele dag goed verwennen en in de watten leggen!

liefs Marion

Meer informatie

Moederdag: Een viering van liefde, leven en herinnering
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!
Moederdaggedichtjes, rijmpjes en versjes
Moederdagknutsels: Knutselen voor Moederdag
Willy Woef viert Moederdag
Moederdag, zet moeder in het zonnetje!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *