De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

We zitten alweer halverwege april, nog even en dan is het weer Moederdag! De dag om alle (zichtbare en onzichtbare) moeders in het zonnetje te zetten. Heb jij al een idee hoe je dit wilt gaan doen? Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor je moeder of je vrouw? Lees dan snel verder, want wij zochten voor jou de leukste tips voor Moederdag! En allemaal onder de 10 euro!

Plan een activiteit!

Iemand verrassen of verwennen, draait niet alleen om geld. Eigenlijk zijn de mooiste cadeaus, cadeaus in de vorm van een beleving. Samen herinneringen maken, om te koesteren. Plan daarom een activiteit! Dit kan bijvoorbeeld een dagje strand zijn, picknicken in het bos, een fijne wandeling, een puzzelfietstocht, een zelfbedachte workshop (bonbons maken, kaarten maken, bloemschikken, taart versieren), een wellnessdagje thuis (masker, scrub, bodylotion, massage), een verzorgde BBQ, een ontbijt op bed of wat je ook maar leuk lijkt. Het hoeft geen geld te kosten, want je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Het gaat om de tijd die je met elkaar doorbrengt, niet om het prijskaartje.

Knutsel zelf een mooi cadeau!

Op Tiktok of Pinterest zie ik soms de leukste dingen voorbij komen, om zelf te knutselen. Sommige knutselwerkjes zien er kei gaaf uit en zijn ook nog eens met twee linkerknutselhanden goed te maken. Je hoeft dus geen creabea te zijn om toch met een origineel zelfgemaakt cadeau aan te komen. En het feit dat deze zelf gemaakt is, maakt het alleen maar specialer! Surf gewoon eens rond om deze platforms om ideeën op te doen. Je gaat ongetwijfeld iets leuks vinden.

lijn groen oudersenzo
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Voltooi die klusjes!

Weet je waar moeders echt heel blij van worden? Dat die klusjes, waar ze al maanden om vraagt, eens worden afgerond. Je kent het wel, van die klusjes die steeds verder vooruit worden geschoven. Klusjes waar je eigenlijk geen zin in hebt, maar waar moeders altijd heel blij van worden als ze toch uiteindelijk worden gedaan.

Ga aan de slag in de keuken

De liefde van de man gaat door de maag, maar eerlijk is eerlijk, ook moeders houden van lekkere dingen. Ga de keuken in en leef je uit met het bakken van een taart, versierde zelfgebakken koekjes, of heerlijk cupcakes! Dat wordt smullen! En mama wil al die lekkernijen vast met de rest van haar gezin delen, want zo zijn moeders nou eenmaal.

Moederdag cadeautips tot 10 euro

Wil je toch graag een presentje geven? Ook daarmee is niks mis. Wij zijn op zoek gegaan naar originele cadeautjes voor een klein budget. We hebben met onze selectie bewust gekozen voor cadeautjes onder de 10 euro. Want alle mama’s weten dat het leven al duur genoeg is, en dat de uiteindelijke waarde wordt bepaald door de intentie en niet door het bedrag op het kassabonnetje.

De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Houten hart met tekst

Een houten hart met een mooie tekst. De afmeting is 15 cm. Leuk om ergens neer te zetten of op te hangen. En de tekst op het hart, spreekt natuurlijk voor zich!

Online te koop bij Bol.com

lijn smal
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Sleutelhanger voor Mama

Een lieve sleutelhanger met een mooie tekst: “Lieve Mama, je hebt een speciaal plekje in mijn hart“, voor aan de sleutelbos, zodat ze hem altijd bij zich kan dragen. Het hartje is 6 cm en heeft een leuk spiegeleffect.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Een mok van Blond Amsterdam

Ben jij ook zo gek op Blond Amsterdam? Voor Moederdag heeft Blond Amsterdam deze vrolijke beker met 3D hart erop gemaakt. Een perfect cadeau voor ‘one of your favorite parents’! Haar thee (of koffie) zal uit deze mok nog veel beter smaken!

Online te koop bij Bol.com

lijn smal
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Sleutelhanger I love you

Okay, we hadden hierboven al een sleutelhanger, maar toen kwam ik deze tegen en die vond ik zo schattig met die losse bedeltjes en dat kleine roosje. Ik kon hem gewoon niet weerstaan. Deze Mama I love you sleutelhanger is speciaal ontworpen voor Mama en vormt een prachtige combinatie. De sleutelhanger wordt geleverd in een Blister.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Goudkleurige bladeren voor in je oor

Deze goudkleurige oorbellen zijn pure eye-catchers! De unieke vintage oorbellen zullen prachtig staan en zijn totaal niet zwaar in het oor. Ze wegen praktisch niets, waardoor ze op een prettige manier gedragen kunnen worden.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Joboly set Ibiza aarmbanden

Hoe ontzettend leuk is deze hippe armbandenset! Met 5 bedels: schildpad, love, infinity, diamant, hart en wereldbol. De set laat zich goed combineren met andere armbanden. Een schitterend cadeau in luxe Joboly verpakking.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal
De leukste tips voor Moederdag, vind je hier!

Stoere ring van geborsteld RVS

Is jouw moeder meer het stoere type? Dan vindt ze deze ring vast prachtig! Deze ring wordt ook wel eens “stress ring” genoemd omdat je met de middelste ketting kunt draaien. De ring is gemaakt van geborsteld staal. Ook leuk als duimring.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal

En wat geef je absoluut NIET aan moeders?

Kun je moeders overal blij mee maken? Nee, zeker niet. Er zijn ook absolute no-go-gifts! Cadeaus waar je echt niet mee aan moet komen zijn bijvoorbeeld: huishoudelijke artikelen (met stip op nummer één, doe dit nooit!), een envelop met geld (juist de moeite die je ergens voor doet, wordt gewaardeerd) of een product wat eigenlijk al lang vervangen had moeten worden.

Maar als je een beetje je best doet, dan tover je vast met je cadeau een glimlach op de lippen van je moeder. En die is onbetaalbaar!

liefs Marion

Meer informatie

Moederdag: Een viering van liefde, leven en herinnering
Chocolade in de brievenbus? Zelfs bij tropische temperaturen goed mogelijk!
Knutselen voor Moederdag
Moederdaggedichtjes, rijmpjes en versjes
Moederdag, ook voor onzichtbare moeders
Willy Woef viert Moederdag
Moederdagliedjes: De leukste liedjes voor Moederdag

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: In deze blog zijn affiliate links verwerkt.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *