Dit zijn de must have gadgets voor elke millennial

Dit zijn de must have gadgets voor elke millennial

Ben jij tussen de 19 en 39? Dan behoor je tot de generatie millennials. Millennials staan erom bekend echte trendvolgers te zijn die alleen genoegen nemen met het allernieuwste en allerhipste. Op het gebied van fashion, make-up en gadgets lopen millennials vrijwel altijd voor op andere generaties. Daarom presenteren we je vandaag een aantal absolute must have gadgets die elke millennial wil hebben!

Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 is echt the next best thing op het gebied van mobiele telefonie. Goed nieuws: je kunt ‘m nu al pre-orderen, zodat je jouw exemplaar straks als één van de eersten binnen hebt. Het model is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, groen en blauw en heeft een edge to edge scherm. De camera van de Samsung Galaxy S10 heeft een selfiecamera van 10 megapixels. Zo maak jij straks heel insta jaloers met de meest epic selfies. Op de achterkant heeft het exemplaar 3 camera’s: 2 van 12 megapixels en 1 van 16. Met een telelens, groothoeklens én dubbele diafragma maak jij straks de meest professionele foto’s met je telefoon. Tel daarbij op dat de Samsung Galaxy S10 een slimme 24-uurs batterij heeft en je begrijpt wel waarom dit jouw nieuwe telefoon is!

Wereldkaart prikbord van kurk

Een beetje millennial heeft behoorlijk wat reislust in zich. Daarom mag een wereldkaart prikbord van kurk niet in dit lijstje ontbreken. Overal waar je bent geweest prik je een kleurig prikkertje in: zo laat je al jouw vrienden zien wat voor avonturier je werkelijk bent. Ook kun je je leukste reisfoto’s op het prikbord prikken. Eigenlijk kun je alle kanten op met deze toffe gadget voor in je werk- of studeerkamer!

lijn groen oudersenzo
Dit zijn de must have gadgets voor elke millennial

USB Typewriter

Millennials houden over het algemeen wel van retro. Verlang jij ook nog wel eens terug naar de ouderwetse typemachine? Dan is de USB typewriter echt iets voor jou! Deze typewriter is eigenlijk niets meer of minder dan een typemachine die je met USB aansluit op je computer, iPad of iPhone. Op deze manier haal je het ouderwetse gevoel & geluid van de typemachine weer in huis. Handig voor alle mamabloggers, papabloggers, foodbloggers, influencers en content creators onder ons!

Selfielampje

Iedereen weet dat millennials massaal selfies maken. Maar wat als je in een relatief donkere kroeg zit, maar toch een cute selfie wilt maken met je best friend? Een selfie met flits is immers niet altijd even flatterend (hallo, knijpoogjes!). Hiervoor is dus het selfielampje uitgevonden. Deze komen in verschillende ontwerpen, bijvoorbeeld in de vorm van een eenhoorn. Je klikt het lampje eenvoudig vast aan de boven- of zijkant van je smartphone. Vervolgens wordt je gezicht op een zachte en elegante manier verlicht. Selfies in het donker zijn voortaan verleden tijd!

Avocado powerbank voor je smartphone

Nooit meer een lege batterij en tegelijkertijd overal laten zien dat je een voorstander bent van superfoods? Dan is de powerbank in de vorm van een avocado echt iets voor jou. Een powerbank is bijzonder handig wanneer er even geen stopcontact in de buurt is. Meestal kun je met een powerbank ongeveer een hele telefoonbatterij vullen. Deze gadget moet je hebben!

Waterfles met bluetooth speaker

Water drinken is goed voor je gezondheid. Idealiter krijgen we dagelijks zo’n anderhalve tot twee liter vocht binnen. Met de waterfles met bluetooth speaker combineer je het beste van twee werelden: je kunt overal water drinken en je favoriete muziek luisteren. Tegelijkertijd. Nee, we verzinnen het niet. De speaker heeft gemiddeld een speeltijd van 3 tot 6 uur, afhankelijk van welke waterfles je koopt. Handig wanneer je gaat hardlopen: hoef je niet meer én je iPod én je waterfles mee te zeulen!

Ben jij een millennial? Wat zijn jouw favoriete gadgets? Laat het ons weten in de comments!

Liefs Amber

Meer informatie

Dit zijn de fashiontrends voor deze winter!
Met deze verwentips ben je snel weer een ontspannen mama!
Sexy lingerie is goed voor je zelfvertrouwen
Mijn houten horloge van Greenwatch, zo mooi!

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *