Sexy lingerie is goed voor je zelfvertrouwen

Sexy lingerie is goed voor je zelfvertrouwen

Shapewear seksloos? Nuh uh! Body’s niet geschikt voor jouw figuur? Echt wel. Tuurlijk heeft je lichaam het zwaar gehad en heeft de bevalling misschien sporen achtergelaten, maar als mama ben je nog steeds supersexy! Zie je dat zelf heel anders? Let op: na deze lingerie tips ben je weer helemaal overtuigd van je sexy self.

What to wear?

Dus…je bent niet blij met je lichaam en durft geen mooie lingerie meer aan? Of je hebt wel een fantastisch figuur, maar geen goede lingerie? Als moeder schiet shoppen voor jezelf er nou eenmaal snel bij in. Kan gebeuren. Maar vergeet niet dat je naast moeder, ook je eigen ik bent. Een keer voor jezelf winkelen mag best.

Sexy lingerie is goed voor je zelfvertrouwen

Sommige vrouwen voelen zich allesbehalve sexy tijdens en na hun zwangerschap. Je bent misschien een paar kilo aangekomen en zit nog niet helemaal lekker in je vel. Mooie lingerie zorgt ervoor dat jij je weer sexy en zelfverzekerd voelt. Een sexy setje geeft je net dat beetje zelfvertrouwen dat je nodig hebt. Dus nu: hup naar de lingerielade, de schaar in die huidkleurige tenten en shop till you drop!

Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van lingerie. Voor moeders en voor moms to be. Bh’s, body’s, shapewear, invisible underwear, strapless lingerie. Welke items moet je echt in de kast hebben? En wat draag je waaronder?

lijn groen oudersenzo
Sexy lingerie is goed voor je zelfvertrouwen

Mooie bh’s voor moeders

Ben je tijdens je zwangerschap of na je bevalling een paar cupmaten gegroeid? Dan kom je in je zoektocht naar een goede bh vaak veel functionele, maar ontzettend saaie modellen tegen. Waarom zou je hier als jonge mama (in de dop) genoegen mee moeten nemen? Vooral zwangerschapsbh’s hebben een behoorlijk grijs imago. Een zwangerschapsbh is een aangepaste versie van de ‘doorsnee bh’, maar hij biedt meer ondersteuning. Draag je liever een basic model, let dan goed op of de bh geschikt is. Een voorgevormd, of ‘padded’ bh geeft extra steun en voorkomt lekplekken bij dames die borstvoeding geven.

Onze gouden tip: Bekijk verschillende modellen en doe voldoende inspiratie op voor het vinden van de juiste bh. Goed vooronderzoek zal je zeker helpen. Er zijn écht sexy mom bra’s!

Wat draag je onder strakke kleding?

We zien lingerie vaak los van onze outfit, maar de truc is eigenlijk een goede combinatie. Met de juiste mix haal je het meeste uit je look. Je hebt vast wel eens een bh met kantwerk of strass aangetrokken onder een strak T-shirt, om er vervolgens achter te komen dat de details van je bh doordrukten in het shirt. Of een onderbroek (model tent) onder een strakke jeans. Ook een no go. Voor broeken geldt: draag naadloos ondergoed, ook wel invisible slips genoemd. Dit zit net zo lekker als een doorsnee hipster, maar geeft geen lijntjes in je broek. Onder een strakke top of blouse kun je het best een speciale T-shirt bh dragen. Deze is naadloos en glad afgewerkt.

In shape met shapewear

Kim Kardashian lanceerde onlangs haar eigen shapewear-lijn: Kimono by Kim Kardashian. En jij maar denken dat corrigerend ondergoed saai is! Gelukkig zijn we die fase inmiddels voorbij. Shapewear is niet meer iets dat je schaamtevol onder je kleding draagt, het is je favoriete item in de kast. Eén waarmee je moeiteloos back in shape bent en die ervoor zorgt dat jij al je sexy jurkjes weer past! Er zijn verschillende soorten shapewear: corrigerende jurkjes, slips, corrigerende tops en body’s. Het wordt gemaakt van comfortabel en naadloos materiaal en is dus onzichtbaar onder kleding.

Strapless lingerie

Iedere vrouw moet minimaal één strapless bh of body in haar lingerielade hebben. Die doorzichtige plastic bandjes, die op je huid geplakt zitten, kunnen echt niet meer! Bij strapless lingerie is het vooral van belang dat de omvang goed aansluit. Anders gaan de cups aan de voorkant openhangen, met alle gevolgen van dien. Bh’s met een brede band en een anti-slip-rand van siliconen houden de boel het best op zijn plek. Je kunt ook kiezen voor een bh met afneembare bandjes, the best of both worlds! Wil je er 100 procent van verzekerd zijn dat je lingerie niet afzakt? Kies dan voor een een strapless body. Die geeft houvast vanuit de taille.

Liefs Marlouk

Meer informatie

Zwangerschapsbeha of voedingsbeha. Waarom is dit handig?
Zwangerschapskleding: Comfortabel en hip
Dit zijn de must have gadgets voor elke millennial

Bronvermelding

Tekst: Marlouk Rodijk
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *