Nieuw: Zo leuk is MGA ballen afpellen!

Zo leuk is MGA ballen afpellen!

In deze blog gaan we twee verschillende MGA ballen afpellen. De ene bal betreft de nieuwe L.O.L. Surprise Sunshine Makeover (met een verrassende UV-kleurverandering) en met de andere bal gaan we een culinair smikkelen en smullen hoogstandje maken (helaas niet eetbaar), dit betreft namelijk een Mini verse, editie “Restaurant gerechten”. Twee nieuwe rages in de wereld van “unboxing speelgoed” en allebei super leuk! Ben je nog niet bekend met deze twee nieuwe verzamelballen? Lees dan snel verder!

Ik ga het ontdekken!

Graag begin ik met het afpellen en ontdekken van de mini foods, want die zijn voor mij nog helemaal nieuw. Ik heb nog geen idee wat ik ervan kan verwachten, maar ik ga het graag ontdekken. Daarna duik ik de zon in met de nieuwe L.O.L. beauty. Hopelijk is ze net zo’n cutie als haar voorgangers! Ik heb er zin in!

MGA’s Miniverse – Restaurant gerechten

Met de Mini verse ballen van MGA Entertainment, ga je niet alleen uitpakken, maar het gerecht ook zelf samenstellen. Jij bepaalt dus hoe het er straks uit komt te zien. Alle sets bevatten hyper-gedetailleerde replica van voedsel en drankjes, waarvan de ingrediënten los verpakt zijn in bijbehorende zakjes, potten of pakken. Liefhebbers kunnen de recepten precies volgen en in een handomdraai een overheerlijke lekkernij op tafel zetten, maar zij kunnen natuurlijk ook volledig los gaan met hun eigen creativiteit. Met de Make It Mini-producten stilt MGA de toenemende honger van liefhebbers van Mini Food, dat steeds populairder wordt. Make It Mini Food biedt een leuke manier voor jong en oud om producten te unboxen, zelf in elkaar zetten en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

lijn groen oudersenzo
Zo leuk is MGA ballen afpellen!

Smakelijk aanbod

Een greep uit het smakelijke aanbod van de Café Edition en Diner Edition: aardbeiwafels met slagroom, een overheerlijke citroentaart, mini chocolate chip-koekjes, kleine potjes, donutdoosjes, een minuscuul pak melk met echte vloeistof en nog veel meer. Hoe verleidelijk het ook is om je tanden in deze gerechten te zetten, doe het niet: niets is eetbaar. Er zijn 100 unieke Make It Mini Food-ingrediënten en keukenaccessoires om te verzamelen. Per set (Diner en Café) zijn er 18 verschillende Make It Mini Food-pakketten verkrijgbaar die deze items bevatten. Iedere verpakking is geblindeerd, dus het is altijd een verrassing welk gerecht of welke delicatesse er op het menu staat. 

Doe-het-zelf-speelgoed

Make It Mini Food combineert het plezier van doe-het-zelf speelgoed met de toenemende populariteit van miniatuurvoedsel. In juni 2022 werden er maar liefst 43 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd met ‘Mini Foods’ als zoekterm volgens Google Analytics. De keuze van MGA om vol in te zetten op mini is echter meer dan alleen een inhaker op deze trend, want de Make It Mini Food-speelgoedcollecties sluiten aan bij MGA’s missie om kleiner, betaalbaarder speelgoed op de markt te brengen, in reactie op stijgende prijzen en inflatie.

MGA’s miniverse – Restaurant gerechten zijn online te koop bij Bol.com

L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover

Maak kennis met LOL Surprise Sunshine Makeover met een verrassende UV-kleurverandering! Neem je pop gewoon mee in het zonlicht en zie hoe de kleur verandert! Elke Sunshine Makeover-pop heeft haar eigen unieke kleurverandering die haar mode, haar of make-up/lichaam verandert! Kijk hoe de kleur verdwijnt en weer verschijnt als je je pop van de schaduw naar de zon brengt en weer terug.

Diverse verrassingen

In de bal vind je diverse verrassingen: de pop, de outfit, schoentjes, drinkbeker, een accessoire (in ons geval een zonnebril) en een geheime boodschap. Wanneer je de pop te eten geeft (water met de fles) dan ga je ontdekken of de pop kan spugen, huilen of plassen. Helaas was de outfit van onze dame niet compleet, waardoor ze nu topless door het leven moet. Haar rode hesje, heb ik helaas niet in de bal kunnen ontdekken. Ik ga er vanuit dat dit een incidenteel foutje betreft, want ik heb dit bij de originele L.O.L. Surprise ballen eigenlijk nog nooit eerder meegemaakt.

lijn groen oudersenzo
Zo leuk is MGA ballen afpellen!

Mee de zon in!

Neem de zonaanbidster mee naar buiten, de zon in en je gaat nog veel meer leuke dingen ontdekken. Helaas heb ik de bol uitgepakt op een donkere, sombere dag waardoor er te weinig zonlicht was om het te ontdekken. Maar ze ligt hier naast het raam klaar, om alsnog te gaan ontdekken!

Fijn trouwens te zien dat er in de verpakking niet meer zoveel plastic is verwerkt. Zover ik het kan beoordelen zijn de verpakkingsmaterialen volledig afbreekbaar. Dat is een flinke stap in de juiste richting!

L.O.L. Surprise Sunshine Makeover is online te koop bij Bol.com

liefs Marion

Meer informatie

Maak kennis met de fotogenieke Rainbow High-modepoppen
Zwem door de grenzen van magie en fantasie met deze Mermaidz-poppen!
Maak kennis met de nieuwe queen: de charmante Miss Divine
Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Zo leuk is MGA ballen pellen!

#spon: Deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *