Waarom een iPhone hoesje het ideale cadeau is

Waarom een iPhone hoesje het ideale cadeau is

Een iPhone in je bezit hebben is voor veel kinderen (en hun ouders…) een grote wens. Hoe voorzichtig je hier ook mee bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe vaak gebeurt het niet dat je toch per ongeluk je telefoon uit handen laat vallen. Of het ding ligt op een tafel en je kat sjeest erlangs en hopla: telefoon ligt op de grond. Nu ben je misschien zelf nog rustig en bedaard (meestal) maar dat kan je zeker niet van je kinderen verwachten. Dus wat kan je doen om vervelende beschadigingen aan de kostbare iPhone te voorkomen? Inderdaad: koop een hoesje! Een ideaal geschenkje voor de feestdagen dus.

De voordelen van een hoesje

Zoals gezegd is een hoesje voor je telefoon ideaal omdat het je mobieltje beschermt. Maar het is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Zo zijn er hoesjes waarin je ook je pasjes kunt bewaren. Zo kan de portemonnee dus thuisblijven en heb je altijd bijvoorbeeld je rijbewijs of je id kaart bij de hand. Bepaalde hoesjes kun je zo buigen, zodat je je telefoon neer kunt zetten. Heel fijn als je bijvoorbeeld een filmpje op YouTube wilt kijken. En dan zijn er ook nog speciale hoesjes om bijvoorbeeld je telefoon mee onder water te kunnen nemen.

Wat voor hoesje neem jij?

Een hoesje uitkiezen begint uiteraard bij het weten welk type iPhone (of ander merk natuurlijk) je hebt. De hoesjes zijn echt aangepast op de modellen. Daardoor passen ze niet alleen precies, maar komen ook de uitsparingen in het hoesje overeen met de plek van de camera en bijvoorbeeld de speaker. Toch wel handig, nietwaar? Stel je hebt een iphone 12 pro max hoesje nodig, om maar een voorbeeld te noemen. Simpel denk je dan misschien, maar zelfs dan heb je nog volop keuze. Dus bedenk wel even wat je precies van je hoesje verwacht! Of de ontvanger van het hoesje, uiteraard.

lijn groen oudersenzo
Waarom een iPhone hoesje het ideale cadeau is

Back cover

Een back cover is, logisch, een hoesje dat alleen aan de achterkant zit. Hiermee is je telefoon wel veiliger, maar je scherm loopt toch nog wel meer gevaar. Groot voordeel is echter dat je telefoon niet onnodig dikker wordt en daardoor handiger mee te nemen is. Ga je voor een transparant hoesje dan zie je gewoon je mooie iPhone, wat natuurlijk ook wel weer leuk is. Er zijn ook back covers met een printje, trouwens.

Book cover

Een book cover of een wallet is een soort boekje, waar de telefoon in vastzit aan de ene kant. Aan de andere kant zijn er meestal gleufjes om pasjes in te bewaren. Deze book covers kan je meestal omslaan, waardoor je ze neer kunt zetten. Het grote voordeel daarnaast is dat er dus ook over je schermpje een hoes zit. Hierdoor is je telefoon nog beter beschermd. Nadeel is uiteraard dat het geheel een stuk dikker is, waardoor het wat onhandiger kan zijn.

Speciale wensen

Deze twee types covers zijn de meest voorkomende, maar zoals gezegd zijn er ook nog speciale uitgaven, zoals de waterdichte variant. Er zijn ook hoesjes die weer net even anders zijn samengesteld waardoor ze nog meer bescherming bieden. Die bijvoorbeeld zelfs schokabsorberend zijn. Voor de echte iPhone liefhebber zal dit een prima cadeau zijn!

Bescherm wat je ‘lief’ is

Het gaat misschien wat ver om te zeggen dat je telefoon je lief is, maar voor veel mensen is het ding wel belangrijk. Hoeveel staat er immers niet op de telefoon (foto’s, afspraken, mail etc.), maar ook: met heel veel mensen heb je contact via je telefoon! Hoeveel verenigingen, klassen, collega’s e.d. communiceren niet met elkaar via bijvoorbeeld Whats App? Daarnaast zijn ook veel mensen verslaafd aan even op de bank hangen en social media raadplegen. Al met al brengen we heel wat tijd door met onze smartphones. En je moet er niet aan denken als het ding uitvalt, kapot gaat of wat dan ook. Niet alleen omdat je je dan gaat vervelen, maar ook gewoon contactadressen bijvoorbeeld kwijt bent. Met een hoesje je toch wel kwetsbare telefoon beschermen is dan ook een heel goed idee. En dus een ideaal cadeau om te geven óf zelf om te vragen!

liefs Wil

Meer informatie

Waar is de smartphone allemaal goed voor?
Kind aan de smartphone? Met deze tips gaat het goed!
Vanaf welke leeftijd aan de smartphone?
Telefoon beschermen? Zo doe je dat!

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door GSMpunt.nl.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *