Organic babies van Green people

Organic babies van Green people

Natuurlijk wil je voor het tere, kwetsbare babyhuidje het allerbeste. Het is immers allemaal nog zo teer. Daar wil je geen chemische troep op smeren. Gelukkig hoeft dat ook niet. Green People heeft biologische en veelal veganistische huidverzorging producten, die zeer geliefd zijn en geschikt voor het hele gezin. Daarbij draagt het huidverzorgende merk Green People diverse keurmerken zoals EcoCert, SoilAccosiation, Fairly Traded en Vegan.

Wij testen vandaag twee producten van Organic babies voor de babyhuid.

Organic Baby – Baby Wash & Shampoo (lavender)
Organic Baby – Softening baby lotion (neutral)

Niet op dieren getest

Alle huidverzorgende producten en de make-up worden NIET op dieren getest. Het is vrij van sodium lauryl/laureth sulfaten, propylene, parabenen, lanoline, flafaten, alcohol (ethyl) alcohol, ethanol, harsh foaming, syntetische geurstoffen, PABA-sunscreen, kleurstoffen, petrochemicalien, urea, DEA, TEA of PEG’s. Green People geeft hiermee de meest zuivere cosmetica die de natuur te bieden heeft.

Organic babies – Baby Wash & Shampoo

Rocco is natuurlijk al lang geen baby meer, maar dat wil niet zeggen dat ik niet kan voelen hoe zacht en verzorgend deze producten zijn. Dit is een zachte biologische shampoo en wasgel voor baby’s met kalmerende lavendelgeur. Ook prima geschikt voor de rest van de body. De geur is heel subtiel en daardoor erg aangenaam. Deze producten zijn natuurlijk ook prima te gebruiken voor de volwassen huid, ook als je een gevoelige huid hebt.

Neem een zeer kleine hoeveelheid van de Baby Was & Shampoo van Green People in de handen en was de huid of haren van baby voorzichtig. Spoel het goed na.
Prijs: 12,95 euro

lijn groen oudersenzo
Green people

Organic Baby – Softening baby lotion (neutral)

Biologische verzorging voor baby’s en kinderen met een droge huid. Parfumvrij en bijzonder geschikt voor de huid met neiging tot eczeem. De lotion voelt erg fijn aan op de huid en trekt snel in. Dat is fijn, want dan hoef je niet te wachten met aankleden. Je merkt direct dat de lotion de huid soepel maakt. Daarnaast is het fijn te weten dat het babyproduct vrij is van parabenen, lanoline, ftalaten, parfums, kleurstoffen en petrochemicaliën. Die stoffen wil je natuurlijk niet op de babyhuid smeren.

Wat er wel in zit: Aloë Vera, Cacao, Calendula en Shea boter.
Prijs: 15,95 euro

Beste

Met deze mooie producten geef je je kindje een goede verzorging van de huid. Bovendien ruikt de lavendel ook nog eens heerlijk! Pure verwennerij! Voor moeder én kind!

liefs Marion

Meer informatie

Huidverzorging van je kindje – Droge huid
De verzorging van je baby

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *