Een jaar later

Een jaar later

Een jaar later is de opvolger van ‘Een seconde later‘. Een spannende thriller van William R. Forstchen. In het eerste deel vindt er een rampzalige elektromagnetische puls plaats. Overlevenden in Black Mountain beginnen aan de opbouw van hun leven. Na een maandenlange lijdensweg van honger, oorlog en talloze doden, proberen zij zaken die ze eerst voor lief namen – elektriciteit, radiocommunicatie en medicijnen – weer op het oude niveau te herstellen.

Een jaar later

Na een maandenlange lijdensweg van honger, oorlog en talloze doden, proberen zij zaken die ze eerst voor lief namen – elektriciteit, radiocommunicatie en medicijnen – weer op het oude niveau te herstellen.
Wanneer op een dag een ‘federale administrateur’ opduikt in een naburige stad lijkt het er in eerste instantie op dat er weer pogingen gedaan worden om een landelijke regering op de been te krijgen. Die hoop vervliegt echter als sneeuw voor de zon als John Matherson – de aanvoerder van de overlevenden – ontdekt wat de administrateur van plan is.

Spannend

Dit boek is wederom een spannende post-apocalyptische thriller met geloofwaardige personages en een griezelig geloofwaardig verhaal. Het zou ons zomaar ieder moment kunnen overkomen. Je moet er niet aan denken.
Het boek leest snel en de realistische kijk op een wereld zonder elektriciteit is angstaanjagend realistisch en vooral erg beeldend beschreven. Het verhaal houd je gevangen, weg van de dagelijkse beslommeringen. Niet om ‘even’ op te pakken. Want ‘even’ brengt je zomaar een paar uur verder. Neem gerust een dag voor jezelf om dit boek in één ruk uit te lezen. Misschien kunnen oma en opa even op de kids passen.

lijn groen oudersenzo
Een jaar later

Specificaties – Een jaar later

TitelEen jaar later
UitgeverijKarakter Uitgeverij
AuteurWilliam R. Forstchen
Illustrator
Aantal pagina’s302
ISBN9789045213057
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Een seconde later
Mijn beeld van jou
Vlam en as, het laatste deel van de Fire Shermon Trilogie
Verhalen van de oermoeders, een boek over sterke vrouwen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *