Bloemenvaas brandblusser: Nuttig én decoratief!

Bloemenvaas als brandblusser: Nuttig én decoratief!

Brand, we moeten er niet aan denken. Zeker niet als je er persoonlijk mee te maken krijgt. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan en kan binnen korte tijd uitgroeien tot een levensbedreigende situatie. Met de nieuwe en unieke Blusvaas ofwel de Firevase (een uitvinding van Samsung Fire & Marine) kun je jezelf (en anderen) een hoop ellende besparen. Want… altijd heb je een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas. Of dat nu thuis, in de caravan of op de boot is…

Veiligheid met een bloemenvaas

Iedereen weet, of hoort te weten, dat je het beste een brandblusser binnen handbereik moet hebben. Ook in huis. Maar ja, waar hang je zo’n spuuglelijk ding? Liever niet de woonkamer, toch? Voor de veiligheid zou het wel moeten, maar ja, het oog wil ook wat.

In een onbewaakt ogenblik kan een klein brandje veranderen in een vlammenzee. Ben je er op tijd bij, dan kun je met een brandblusser of blusdeken de schade en het gevaar beperken. Maar… heb je wel een brandblusser in huis? Nee? Je bent niet de enige. Heb je er wel één in je bezit? Weet je dan hoe je ‘m moet gebruiken en heeft de brandblusser de houdbaarheidsdatum al bereikt? En ben je in staat om het hoofd koel te houden als er daadwerkelijk brand uitbreekt? De prachtige bloemenvaas “Firevase” biedt uitkomst en blinkt uit in zijn eenvoud! De compacte bloemenvaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand.

lijn groen oudersenzo
Bloemenvaas als brandblusser: Nuttig én decoratief!

De Firevase voor beginnende brandjes

De Firevase heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. Heel simpel dus, zeker als elke seconde telt! Zelfs een kind kan het. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A en B. Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom een verstandige investering. Je brengt zo op een eenvoudige manier niet alleen sfeer, maar ook meer veiligheid in huis.

Prijs & Verkrijgbaarheid

De Firevase is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase voor Nederland en België. Ronest Safety heeft als doel elke ruimte waar mensen zich bevinden eenvoudig, maar ook decoratief brandveilig te maken.

liefs Marion

Meer informatie

Accessoires voor de babykamer
Geef je huis sfeer met de juiste verlichting

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *