Benoem een ster als eeuwig aandenken bij overlijden

Benoem een ster als eeuwig aandenken bij overlijden

Wanneer woorden tekort schieten is het geven van een aandenken ter nagedachtenis aan een overleden dierbare een mooie manier om troost te bieden. Ben je op zoek naar een uniek aandenken bij een overlijden? Geef een ster als lichtpuntje om voor altijd naar te kijken. Benoemd een ster…

Leg herinneringen voor eeuwig vast aan de hemel, benoemd een ster

Een mooi troostcadeau kan in veel gevallen hulp bieden bij de rouwverwerking. Wat zou het mooi zijn als je de herinnering aan een overleden ouder, grootouder of goede vriend voor altijd zou kunnen vastleggen. Dat kan nu door een ster te benoemen in het Online Star Register. Een eeuwigdurend lichtpuntje aan de hemel dat schittert, zelfs op de donkerste nachten.

Leg de mooiste herinneringen aan de hemel vast met een uniek troost cadeau. Het benoemen van een ster is het perfecte geschenk voor iemand in de rouw. Laat de nabestaanden weten dat je aan ze denkt door ze een lichtje in de duisternis te geven. Of gun jezelf een prachtig cadeau waarmee je de herinnering van de overledene vereeuwigd aan de hemel.

Benoem een ster ter nagedachtenis

Leg de herinnering aan die ene dierbare persoon vast in de hemel door een ster te benoemen. Maak de registratie persoonlijk door een sternaam, sterdatum en sterrenbeeld te kiezen. De sternaam is vaak de naam of bijnaam van de overleden persoon, maar dat kan ook bijvoorbeeld oma of papa zijn. De sterdatum kan de geboorte- of sterfdatum van de overledene zijn. Heb je een andere mooie herinnering die je wil aanhalen, dan kun je ook de datum van deze gebeurtenis kiezen. Voor het sterrenbeeld heb je keuze uit 88 sterrenbeelden, waaronder de 12 uit de dierenriem.

Kies voor het OSR Aandenken Cadeaupakket en de ontvanger krijgt een herinneringscertificaat met de gegevens van de ster, verpakt in speciaal themapapier. Ook ontvang je bij het cadeau een persoonlijke brief, een sterrenkaart en een infosheet met glow-in-the-dark sticker. Hierop staan alle gegevens die je nodig hebt om de ster ten alle tijden terug te vinden aan de hemel. Bij het cadeaupakket zit ook een tekstkaartje waar je een persoonlijke boodschap kunt invullen. Deze kun je gebruiken om steun te betuigen aan de nabestaanden in jouw eigen woorden.

lijn groen oudersenzo
Benoem een ster als eeuwig aandenken bij overlijden

Gevisualiseerd

Niet alleen wordt het cadeaupakket gratis verzonden binnen twee werkdagen in Nederland. Elke ster bij ons benoemd kan via onze gratis apps worden gevisualiseerd. Dat houd in dat je met onze OSR Star Finder app de benoemde ster makkelijk kunt terugvinden. Of gebruik onze One Million Stars browser app om de ster in 3D te bekijken. Het enige dat je nodig hebt is de registratiecode. Download de apps en bewonder op verschillende manieren de zelfbenoemde ster. Zo kan iedereen met de registratiecode de ster op elk tijdstip en waar dan ook ter wereld terugvinden.

Een prachtig aandenken bij overlijden

Wanneer iemand het moeilijk heeft na een overlijden is het soms lastig om steun te bieden, zelfs als deze persoon dichtbij je staat. Het benoemen van een ster kan jou en de mensen om je heen houvast geven als een lichtpuntje in een moeilijke tijd. Personaliseer het stercadeau en creëer een tastbare herinnering aan een dierbare.

Benoem een ster als aandenken bij overlijden en maak de periode van rouw minder donker met een klein lichtpuntje aan de donkere hemel.

liefs Marion

Meer informatie

Afscheid nemen van je partner. Hoe doe je dat?
Als je baby overlijdt: welke beslissingen neem je?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#ad Deze blog wordt je aangeboden door OSR.org.

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *