Winactie: PAW Patrol “Adventure City Calls” Voor De PS4 Of Switch

Fan van Paw Patrol én op zoek naar een nieuwe game? Dan heb ik goed nieuws! Outright Games heeft in samenwerking met Nickelodeon het spel ‘PAW Patrol The Movie Adventure City Calls’ gelanceerd. Deze game is (vanaf 18 augustus) verkrijgbaar voor de PS4, Nintendo Switch, Xbox en Steam. Lees snel verder want wij gaan vier downloadcodeses verloten! Twee voor de PS4 én twee downloadcodes voor de Nintendo Switch!

PAW Patrol Adventure City Calls

In de nieuwste missie van de PAW Patrol gaan ze de strijd aan met burgemeester Humdinger, die van plan is om de bruisende metropool Adventure City over te nemen. Alleen de pups kunnen zijn egoïstische plannen stoppen en ze hebben jou nodig om hen te helpen! Kruip in de huid van je favoriete lid, waaronder Chase, Skye en het nieuwste lid Liberty, elk met hun eigen unieke vaardigheden, en red de stad in reddingsmissies op het scherpst van de snede.

De nieuwste gadgets en voertuigen brengen de stad tot leven en openen nieuwe spannende locaties uit de lange film. Geniet van minigames, zoals dansen op Pup Pup Boogie, ontdek een voorraad puppylekkernijen die zo groot is dat Rubble er gegarandeerd blij van wordt en speel onderweg nieuwe beloningen vrij! Speel samen in zowel solo als lokale coöp modi in deze 3D platformer, zodat zowel jonge gamers als oudere familieleden en vrienden zich bij de PAW Patrol kunnen voegen voor hun grootste missie ooit.

Key features PAW Patrol

Naar Avonturenstad – Verken gloednieuwe locaties uit PAW Patrol: The Movie
Be the pups – inclusief Chase, Marshall, Skye en de nieuwe stadspup Liberty
Missie PAW – Red de dag in verbazingwekkende reddingen en bonusmissies
Collect them all – Speel beloningsbadges vrij voor het verzamelen van alle pup traktaties
Minigames spelen – Zoals Pup Pup Boogie, in solo of lokale coöp modus

Meer info over de game: PAW Patrol Adventure City Calls (Switch)

lijn groen oudersenzo
Sports United abonnement voor het leven

Wat verloten we?

We gaan vier downloadcodes verloten voor het spel “PAW Patrol The Movie Adventure City Calls”. Twee codes voor de Nintendo Switch en twee codes voor de Playstation 4. Belangrijk dus om je platform-voorkeur aan te geven in je mail!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Mail ons dan je voorkeur voor een downloadcode voor de PS4 of Nintendo Switch. Vergeet niet je naam en adres te vermelden! Wij trekken de winnaar uitsluitend uit de mensen die daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt van de drie gratis maanden lidmaatschap.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 september 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Lifetime abo Sports United
Fashion Doll Cherry B.B.
De jongen die met draken zong & schoolagenda!
Het lekkerste bed
Peppa Pig pakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

PAW Patrol The Movie Adventure City Calls
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *