Winactie: 3x Het lekkerste bed van Joukje Akveld

Winactie met het kinderboek Het lekkerste bed

Voor veel kinderen breekt de zomervakantie bijna aan. Een fijne ontspannende tijd waarin we weer veel meer tijd voor elkaar en leuke dingen hebben. Bijvoorbeeld om lekker te lezen. Lui en comfortabel op je bed, op ligstoel in de zon of gewoon knus op schoot bij mama of papa. Hoe gezellig is dat! Maar de mooiste en fijnste voorleesmomenten zijn natuurlijk voor het slapen gaan. En juist voor dit moment is het kinderboek “Het lekkerste bed” perfect geschikt! Maar waar gaat dit boek eigenlijk over?

Het lekkerste bed

Ga samen met Mats en Aap op zoek naar het lekkerste bed! Mats ligt in bed. De deur staat op een kier, het bedlampje is aan, precies zoals hij het graag wil. Toch slaapt hij niet. Samen met zijn knuffel Aap gaat Mats op zoek naar een lekkerder bed.

Een heel lief en vooral herkenbaar boek voor alle peuters die ’s nachts regelmatig een ander bed opzoeken! En speciaal voor jouw peuter gaan we drie exemplaren van dit boek verloten! Wie weet wordt jouw zoon of dochter binnenkort uit dit boek voorgelezen! Lees snel verder hoe je kans kunt maken op dit boek!

9789021426280 | Het lekkerste bed | Joukje Akveld

lijn groen oudersenzo
Winactie met het kinderboek Het lekkerste bed

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie met het kinderboek Het lekkerste bed
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *