Winactie: Sports United Abonnement voor het leven

Sports United abonnement voor het leven

Sporten is niet alleen leuk, het is vooral een gezonde bezigheid voor body en mind. Beweging vormt een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. In je eentje vergt het echter behoorlijk wat doorzettingsvermogen. In de blog “Met een sportmaatje gezond en sportief de zomer door” schreven we hier al uitgebreid over. Los van het feit dat een sportmaatje een “goede stok achter de deur” is, zijn niet alle sporten mogelijk om in je eentje te doen. Denk bijvoorbeeld aan tennissen, badminton of golf. Super leuke sportieve activiteiten, maar in je eentje houdt het snel op.

Maar wat als je nou geen sportieve vrienden hebt? Geen partner, geen zus of broer die zin heeft met je mee te doen? “Geen probleem!” zegt Sports United! Want bij hun kun je op zoek naar een sportmaatje. Hoe fijn is dat! Je kunt het zelfs drie maanden gratis uitproberen! En heb je de smaak te pakken? Wij verloten in deze winactie een lidmaatschap voor het leven! Als jij deze prijs wint, zit je dus nooit meer om een sportmaatje verlegen! Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

Probeer Sports United gewoon gratis uit!

Sports United biedt je de mogelijkheid een abonnement drie maanden gratis uit te proberen! Het abonnement is flexibel en je kunt op ieder gewenst moment weer opzeggen. Het geeft je onbeperkt toegang tot hun community. Als het je niet is gelukt een leuk sportmaatje te vinden, dan kun je het abonnement eenvoudig weer opzeggen. Probeer het gewoon, niet geschoten is altijd mis!

lijn groen oudersenzo
Sports United abonnement voor het leven

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Sports United abonnement voor het leven
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *