Winactie: De jongen die met draken zong

In deze actie gaan we een spannend kinderboek verloten, namelijk het laatste deel van de drakenserie: De jongen die met draken zong! Kun je nog een spannend boek voor de zomervakantie gebruiken? Lees dan snel verder!

Stimuleren tijdens de zomervakantie

De coronamaatregelen die door de overheid de afgelopen maanden zijn afgekondigd, raken iedereen. Ook onze kinderen. En misschien kinderen met dyslexie of dyscalculie nog wel het meest. Er is – ondanks online onderwijs – veel ondersteuning verloren gegaan, zodat sommige kids achterstand hebben opgelopen. Nu de vakantieperiode aanbreekt, komt het schoolwerk stil te liggen, maar… dat hoeft natuurlijk niet! Ook in de vakantie kun je zoon of dochter een handje helpen, maar dan wél natuurlijk op een leuke en ontspannen manier. Het is immers vakantie. In onze blog Zo wordt je kind spelenderwijs slimmer tijdens de zomervakantie geven we tips waarmee je kind op een leuke manier geholpen kan worden! Eén van de tips is het (alleen of samen) lezen van een spannend boek. Bijvoorbeeld De jongen die met draken zong!

De jongen die met draken zong

Het spetterende allerlaatste deel van de drakenserie. We weten het allemaal. Tomas is een drakenkweker. Aan de drakenfruitboom in de tuin van zijn grootvader groeien de prachtigste, meest fantastische draakjes. Tomas verzorgt de boom, wist de sporen van de knetterende, vuurspuwende draken uit, en geniet van zijn kleine bliksemdraakje Zwier. En net als Tomas denkt dat hij alles helemaal onder controle heeft, ontdekt hij een groot geheim over Aura, zijn nieuwe beste vriendin. Door die ontdekking worden Aura en Tomas meegesleept in een groot avontuur waarin alle draken een rol spelen. En wat zal er gebeuren als de bliksemdraak Zwier en de stormdraak Fikkie hun krachten bundelen? Ontdek het in het allerlaatste, meest fantastische, onvergetelijke deel van de serie over de jongen die draken kweekte.

9789047712206 | Andy Shepherd | De jongen die met draken zong

lijn groen oudersenzo
Winactie De jongen die met draken zong

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

De jongen die met draken zong
BabyBaby

2 reacties

  • Angela Velthuijzen

    Er bestaan allerlei leuke educatieve apps die je op de tablet kan zetten. Spelenderwijs kunnen ze dan leren.

  • Renee van Oudshoorn

    Hoi, mijn zoontje Floris moet wat meer gaan lezen. Dit lijkt mij een leuk boek voor hem en de schoolagenda kan hij ook heel goed gebruiken. Dol op smileys. Hij is echt leuk. Liefs Renee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *