Winactie: Fashion doll Cherry B.B. L.O.L. Surprise Tweens

L.O.L. Surprise Tweens Fashion Doll Cherry B.B.

Een paar dagen geleden schreven wij de review van Tweens Fancy Gurl.  Een gloednieuw formaat L.O.L, Surprise!-pop, dat tussen de L.O.L.-poppen en de OMG-modepoppen in zit. Deze coole ‘be-tweens’ (15,2 cm) zijn inclusief 15 verrassingen en een herbruikbare verpakking die in een slaapkamer-speelset verandert! In deze winactie gaan we echter aan de slag met haar grote vriendin: de Fashion Doll Cherry B.B.! Net als Fancy Gurl vind je in haar verpakking ook 15 verrassingen en een slaapkamer-speelset!

Fashion doll Cherry B.B.

De fashion doll Cherry B.B. zit zit ertussenin, en dat is precies waar ze wil zijn. Met heel veel verrassingen en een weergaloze stijl. Pas op, wereld, want hier komt ze! Maak kennis met de LOL Surprise Tweens! Pak een gloednieuw formaat LOL Surprise-pop uit, tussen de LOL-poppen en de OMG-modepoppen in. Er zijn er vier en dit is Fashion doll Cherry B.B.!

Cherry B.B. is superartistiek! Ze houdt van vintage en alles wat #TBT is, zoals je kunt zien aan haar op de jaren 50 geïnspireerde vintagestijl. Naast haar unieke kleding en accessoires heeft ze een papieren ‘dagboek’ bij zich waarin je informatie over haar en haar persoonlijkheid kunt vinden. Deze fashion doll heeft mode, schoenen, accessoires, hoedendoos, haarborstel, kledinghoes, sticker, kledinghanger, poppenstandaard en herbruikbare verpakking als speelset.

Wij zijn dol op de poppen van L.O.L. Surprise, vandaar dat jij kans kunt maken om deze fashion doll te winnen!

Fashion doll Cherry B.B. van L.O.L. Surprise Tweens

lijn groen oudersenzo
L.O.L. Surprise Tweens Fashion Doll Cherry B.B.

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

L.O.L. Surprise Tweens Fashion Doll Cherry B.B.
BabyBaby

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *