Winactie: 4x Peppa Pig Memory spel & dekbedovertrek

Winactie met Peppa Pig

Is jouw zoon of dochter ook zo gek op dat kleine, blije varkentje Peppa Pig? Misschien zijn jullie zelfs wel eens verdwaald in het Peppa doolhof, of hebben jullie haar bezocht in het theater? Wellicht zit je peuter of kleuter regelmatig voor de buis als Peppa op TV is of via een DVD-tje. In Nederland zijn er drie seizoenen en twee speciale afleveringen nagesynchroniseerd, uitgezonden in het ochtendblok van Nickelodeon. Het eerste seizoen was te zien op Videoland en het tweede, derde en vierde seizoen op Netflix.

Creatief met Peppa

Maar Peppa is veel meer dan alleen een grappig varkentje om naar te kijken. Peppa Pig betekent namelijk ook heel veel speel- en creatief plezier! Je kunt allerlei leuke knutsels maken in een Peppa thema. Al eerder plaatsten we deze Peppa paaslinger maar je kunt ook een Peppa poppenkast maken, een vette mobiel of Peppa kleurplaat kleuren. Leuke knutselwerkjes voor de momenten dat het regent tijdens de naderende zomervakantie. Met deze knutsels houd je de kids wel een dagje zoet.

Om de het Peppafeest helemaal compleet te maken, gaan we ook nog eens 4 Peppa Pig pakketten verloten! Met daarin prijzen waar een echte Peppafan alleen maar van kan dromen… Of in dit geval ónder kan dromen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

lijn groen oudersenzo
Winactie met Peppa Pig

Wat verloten we?

We gaan 4 Peppa pakketten verloten, met daarin een Peppa Memory spel van Ravensburger en een super vet Peppa dekbedovertrek waarmee slapen een feestje wordt.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Peppa’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 september 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Lifetime abonnement Sports United
Fashion Doll Cherry B.B.
Vier tickets theatervoorstelling De drie biggetjes en het Wolfspak
De jongen die met draken zong & schoolagenda!
Het lekkerste bed

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie met Peppa Pig
lijn groen peuteren

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *