Winactie: 4x Peppa Pig Memory spel & dekbedovertrek

Winactie met Peppa Pig

Is jouw zoon of dochter ook zo gek op dat kleine, blije varkentje Peppa Pig? Misschien zijn jullie zelfs wel eens verdwaald in het Peppa doolhof, of hebben jullie haar bezocht in het theater? Wellicht zit je peuter of kleuter regelmatig voor de buis als Peppa op TV is of via een DVD-tje. In Nederland zijn er drie seizoenen en twee speciale afleveringen nagesynchroniseerd, uitgezonden in het ochtendblok van Nickelodeon. Het eerste seizoen was te zien op Videoland en het tweede, derde en vierde seizoen op Netflix.

Creatief met Peppa

Maar Peppa is veel meer dan alleen een grappig varkentje om naar te kijken. Peppa Pig betekent namelijk ook heel veel speel- en creatief plezier! Je kunt allerlei leuke knutsels maken in een Peppa thema. Al eerder plaatsten we deze Peppa paaslinger maar je kunt ook een Peppa poppenkast maken, een vette mobiel of Peppa kleurplaat kleuren. Leuke knutselwerkjes voor de momenten dat het regent tijdens de naderende zomervakantie. Met deze knutsels houd je de kids wel een dagje zoet.

Om de het Peppafeest helemaal compleet te maken, gaan we ook nog eens 4 Peppa Pig pakketten verloten! Met daarin prijzen waar een echte Peppafan alleen maar van kan dromen… Of in dit geval ónder kan dromen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

lijn groen oudersenzo
Winactie met Peppa Pig

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie met Peppa Pig
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *