Ook zin in een potje Sea Salt & Paper?

Wij zijn hier dol op spelletjes, het is dan ook niet zo gek dat onze spelletjeskast zo’n beetje uitpuilt. Maar voor een pakje kaarten is er natuurlijk altijd plek! Daarbij vind ik kaartspellen altijd het grote voordeel hebben dat ze lekker klein en handzaam zijn. Je neemt ze makkelijk mee in je handtas, zodat je altijd vermaak bij je hebt tijdens saaie wachttijden. Want laten we eerlijk zijn, continu pixels verschuiven op onze smartphones, is toch eigenlijk ook niks en zonde van de tijd. Dan kun je beter met elkaar een kaartspelletje doen. Zoals bijvoorbeeld dit Sea Salt & Paper kaartspel!

Ook zin in een potje Sea Salt & Paper?

Sea Salt & Paper

Het kaartspel bestaat uit 58 kaarten in 11 kleuren. Hiervan zijn er 34 actiekaarten, 16 verzamelkaarten, 4 bonuskaarten en 4 zeemeerminnen. Daarnaast zijn er 4 spelregelhulpjes, 2 kleurenoverzichten en de spelregels. Wat is de bedoeling? Dat ga ik je in het kort uitleggen.

Er zijn meerdere rondes en je wint als je genoeg punten hebt verzameld of als je vier zeemeerminnen hebt weten te verzamelen. Bij iedere ronde pak je een kaart en kun je kaarten uitspelen voor bepaalde acties. De ronde eindigt als je minstens 7 punten hebt en STOP of LAATSTE KANS roept. Je kunt nog meer punten vergaren door goede weddenschappen af te sluiten.

Kleuren

De plaatjes op de kaarten verschillen, maar dat heeft verder geen betekenis. De achtergrondkleur is echter wel belangrijk. Als je een echte verzamelaar bent en houdt van een goede weddenschap en uitdaging, dan is dit spel perfect voor jou. Het is snel, mooi, verrassend en soms met een interessante, uitdagende wending. Met dit spel bepaal jij zelf wanneer een ronde is afgelopen. Dat kan goed uitpakken, maar je kunt ook nat gaan…

Sea Salt & Paper

Een spel voor wie van verzamelspellen en origami houdt: snel, mooi, verrassend en soms met een gevaarlijk…

EAN: 8720865013107
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Online te koop: Bol.com

Vormgeving

Het spel is prachtig vormgegeven in vrolijke kleuren en fraaie origami afbeeldingen. Er is ook een kleine uitbreiding beschikbaar, genaamd Extra Salt. Deze uitbreiding voegt 8 extra kaarten toe aan het spel: een kreeft, zeepaardje, twee kwallen, drie zeesterren en een krabbenkliek.

liefs Marion

Meer informatie

Deze zeven bordspellen zijn een garantie voor veel speelplezier!
Twee griezelig spannende bordspellen! Perfect voor de donkere dagen!
Yu-Gi-Oh! kaarten: Verzamelen en uitdagen. Verslavend leuk!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: De producten in deze blog hebben wij gekregen.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *