Verjaardagsfeestje bij Sea Life, zo ontzettend leuk en bijzonder is dat!

Verjaardagsfeestje bij Sea Life, zo ontzettend leuk en bijzonder is dat!

Onlangs hadden we een leuk verjaardagsfeestje. Sea Life Scheveningen vierde haar 25e verjaardag en aangezien Scheveningen hier zo’n beetje om de hoek ligt, konden we zo’n uitnodiging natuurlijk niet overslaan. Zo dichtbij en toch was ik er nog nooit eerder geweest. Rocco wel, die was al een keer met zijn opa geweest, maar zelf was ik nog nooit binnen geweest. De hoogste tijd dus! Vooral omdat de uitnodiging ook een kijkje achter de schermen inhield.

Makkelijk parkeren

Ondanks het mooie weer, konden we toch snel onze auto parkeren. Dat wil nog wel eens lastig zijn tijdens het hoogseizoen in Scheveningen. Hoogzomer raad ik je aan met het openbaar vervoer naar Scheveningen te komen. Aangezien het naseizoen inmiddels is begonnen, was parkeren geen probleem. In de buurt zijn verschillende parkeergarages.

Veel te ontdekken

In Sea Life valt er van alles te ontdekken over het leven onder water en vooral voor kinderen is er van alles te doen. Naast de voersessies en presentaties, kunnen kinderen bijvoorbeeld tekenen en kleuren en hun eigen gemaakte vissen laten rondzwemmen in een digitaal aquarium. Hoe vet is dat!
Er zijn heel wat dieren te bewonderen in de prachtige aquariums. Je komt ogen te kort, zo mooi ziet al die onderwaterpracht en praal eruit. Ik kan niet stoppen met fotograferen.

lijn groen oudersenzo
Verjaardagsfeestje bij Sea Life

VIP tour

Tijdens de VIP tour maken we kennis met een reusachtige zeeschildpad, hij komt ons persoonlijk even gedag zeggen. Wat een prachtig beest om te zien.
In de voelpoel maak je kennis met anemonen, zeesterren en krabbetjes. Tussen al die prachtige aquariums, kun je meer te weten komen over de dieren. Wist je bijvoorbeeld dat het clownsvisje in de giftige tentakels van de anemoon leeft? Als dank houdt hij de anemoon vrij van algen. En wist je bijvoorbeeld al dat mannetjes zeepaardjes heel goede eieren broeders zijn? Een mannetjes zeepaard heeft een buidel waarin het vrouwtje de eitjes kan leggen, na een paar weken zijn de baby klaar om geboren te worden uit de buik van de vader!

Foto’s

Natuurlijk wil ik jullie de beelden die ik heb geschoten niet onthouden. Met zoveel moois om mij heen kun je je voorstellen dat het slechts een kleine greep is uit alle foto’s die ik heb gemaakt! Ik raad je aan de rest gewoon zelf te gaan ontdekken!

lijn groen oudersenzo
Verjaardagsfeestje bij Sea Life
Verjaardagsfeestje bij Sea Life

Contactgegevens

SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK DEN HAAG
telefoon: 070-3542100

email: info@sealife.nl
www.visitsealife.com

liefs Marion

Meer informatie

10 Ideeën voor een leuk kinderfeestje!
Het kinderfeestje – Hoeveel kinderen nodig je uit?
Voorbereiding op verjaardag! Hoe kun je dit het beste doen?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *