De reden om je met je gezin op vakantie in een safaritent te gaan

Wil jij gezellig met het hele gezin op vakantie? Dan is het natuurlijk veel leuker om naar een camping te gaan waar ze kunnen gaan en staan waar ze maar willen, dan dat je kiest voor een hotel. Omdat we ook heel goed snappen dat je liever niet met het hele gezin in een kleine tent zit of erger nog, een caravan die je zelf mee moet spelen, is een safaritent het perfecte alternatief. Een safaritent is namelijk een enorme tent waarbij je van alle luxe wordt voorzien. Hoe fijn is het dat je je eigen badkamer en toilet hebt, de mogelijkheid er is om zelf te kunnen koken en niet te vergeten, je niet op een veel te dun matras op de grond hoeft te slapen?

De glamping, zoals we dit ook wel noemen, brengt het beste van twee werelden samen. Zo geniet je van de vrijheid van een camping, maar dan wel met de luxe van een hotel. Waarom dit voor de kinderen de ideale vakantie is, leggen we je nu uit.

De reden om je met je gezin op vakantie in een safaritent te gaan

Waarom zou je kiezen voor een vakantie in een safaritent?

We hebben het natuurlijk al verteld, maar kies je ervoor om met je gezin op vakantie in een safaritent te gaan in Nederland of het buitenland, dan geniet je van alle vrijheid, maar ben je wel van alle gemakken voorzien. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig om naar een verzamelgebouw te moeten douchen of je bang moet zijn dat je op harde grond moet slapen. Sterker nog, de gemiddelde safaritent is luxer dan een hotelkamer om over de grootte nog maar te zwijgen. Hoe fijn is het dat je, wanneer het een dag wat minder goed weer is, gewoon met de kinderen in je tent kunt blijven, omdat je daar kunt koken en gezellig spelletjes kunt doen aan tafel.

De kinderen hebben alle ruimte

Zijn je kinderen al wat ouder, dan vinden ze het leuk om lekker te kunnen gaan en staan waar ze willen. Dit is ook een reden om te kiezen voor een kampeer vakantie. Dit kan op een vakantiepark met vakantiehuisjes of glamping van Villatent. Het leuke is dat ze namelijk alle ruimte hebben en de gemiddelde glamping vaak meerdere speeltuinen heeft waar ze zich met gemak de hele dag kunnen vermaken. In het hoogseizoen is er vaak ook een heel animatieteam, dat van ‘s ochtend vroeg tot ‘s avonds laat allerlei leuke activiteiten organiseert.

Rust voor de ouders

Wat is er nu fijner voor jou als ouder dat wanneer je vakantie hebt, je hier ook echt  van kunt genieten. Dit is precies waarom zoveel gezinnen met kinderen kiezen voor de glamping. Doordat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken, heb je als ouder de tijd om ook te genieten van je welverdiende vakantie. Wel even handig om afspraken te maken over bijvoorbeeld het eten, zodat jullie wel gewoon gezellig samen aan tafel zitten iedere avond.

liefs Marion

Meer informatie

Geniet deze zomer van een gezinsvakantie in Italië
Waar denk je aan bij op vakantie gaan?
Op vakantie met je baby
Kampeer checklist. Dit mag je niet vergeten in te pakken.

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *