Nederlandse première Pieter Konijn, wat een feest!

Nederlandse première Pieter Konijn

Wat een feest! Op uitnodiging van Universal Pictures International Netherlands mochten we aanwezig zijn bij de feestelijke familiepremière van Pieter Konijn. Op zondagochtend 25 maart vertrok ik samen mijn bijna 4-jarige dochter Iza richting Pathe Arena. Volgens de Nederlandse kijkwijzer is de film officieel voor kinderen vanaf zes jaar, maar ik had samen met Iza de trailer bekeken en ik durfde het wel aan.

Een groot feest

De première was een groot feest. Bij binnenkomst werden we verwend met croissantjes, krentenbollen en ge-wel-di-ge donuts van Dunkin Donuts. Deze waren niet alleen fotogeniek, maar ook nog eens ontzettend lekker. Voor de kleintjes was er popcorn en ranja, voor de ouders koffie, thee en die heerlijke donuts.

Presentatie

Voordat de film begon, kregen we een presentatie waarbij de cast van de Nederlandse film werd voorgesteld. Sosha Duysker riep alle stemacteurs op het podium, onder wie Tommie Christiaan, Jan Versteegh en Shelley, Amy en Lisa Vol (Og3ne). Er werden een paar vragen gesteld en aansluitend was er een optreden van FOURCE. Deze jongensband zong drie nummers, waaronder de titelsong van de film ‘Ik heb de Wereld’.

lijn groen oudersenzo
Nederlandse première Pieter Konijn

Pieter Konijn goodiebag

En toen was het tijd voor de film. Er waren maar liefst vier zalen waar de film werd getoond. Op iedere stoel lag een Pieter Konijn goodiebag. Wat een verwennerij! De tas zat boordevol Engelse snoepjes, een kleurplaat en kleurpotloden, drinken, ingrediënten voor een worteltjestaart en een Pieter Konijn speeltje uit een Happy Meal.

Geweldige film

De film was geweldig! Soms spannend, vaak grappig (voor jong en oud!) en af en toe een beetje verdrietig. Van begin tot het eind zit je op het puntje van je stoel. Voor Iza (bijna 4) zaten er zeker spannende momenten tussen, waarop ze even haar handen voor haar ogen sloeg. Maar al met al viel dat ontzettend mee. Wij raden Pieter Konijn absoluut aan.

lijn groen oudersenzo
xxx

Synopsis

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Trailer

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over pieterkonijnfilm.nl

Liefs Sandra

Extra informatie

Janneman Robinson & Poeh, de nieuwe film van Disney
Hotel Transsylvanië 3, op vakantie met de leukste monsterfamilie
Jurassic World – Fallen Kingdom

Bron vermelding

Tekst en fotografie: Sandra van Mook

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *