Popin’ Cookin’ – Henshin slime. Lekker en leuk om te maken!

Popin’ Cookin' - Henshin slime

In de Popin’ cookin’ serie hebben we inmiddels al de donuts en de ijsjes gemaakt. Vandaag ben ik aan de slag gegaan met dit pakket om eetbaar slijm te maken. Slijm is natuurlijk helemaal hot, maar in de meeste gevallen kun je het niet eten. Dit slijm is juist wel om te eten en dat is dus dubbel leuk. Met slijm spelen en het daarna lekker op eten!

Wat is het?

Kracie Popin’ Cooking’ komt uit Japan en zijn miniatuur DIY snoep-maak setjes. Deze Gumi Tsureta kit is in de smaak Soda of Grape en is erg populair. Met de magische poeder maak je lange slijmslierten. Popin Cooking bevat geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleurstoffen. Dat is natuurlijk fijn te weten.

Prijzig

Als je bedenkt dat het eigenlijk gewoon een snoepje is, is het natuurlijk best een prijzig snoepje. Echter zit er ook veel plezier in het maken en het spelen, voordat het snoep in je mond verdwijnt. Als je het op die manier bekijkt, heb je veel plezier voor het geld.

In het pak

In het pak vind je een plastic bakje met maatschepje, drie zakjes (2x poeder en 1x gekleurde versiersels) en twee houten stokjes.

lijn groen oudersenzo
Popin’ Cookin' - Henshin slime

Extra benodigdheden

Naast een kleine beetje water heb je verder niks anders nodig.

Wat is de smaak

Het pakket is leuk te maken en met slijm spelen is natuurlijk altijd leuk. Eerlijk gezegd vond ik de smaak ook niet tegen vallen. Eigenlijk vond ik de smaak zelfs erg lekker. Het heeft een soort zoet/zure kauwgomballensmaak. Ik was in ieder geval aangenaam verrast door de smaak.

Liever een filmpje?

liefs Marion

Meer informatie

Popin’ cookin’ Donuts!
Popin’ cooking’ IJsjes

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *