Linnaeushof: Een dag naar de grootste speeltuin van Europa

Linnaeushof

Voor Oudersenzo mocht ik samen met mijn gezin een dag naar Linnaeushof in Bennebroek. Wat een traktatie! We waren er nog nooit geweest, maar hadden er al wel veel positieve reacties over gehoord.

Ruime parkeerplaats

Ruim op tijd vertrokken we vanaf huis, zodat we voor de eventuele drukte aan zouden komen. Linnaeushof beschikt over een ruime parkeerplaats, zodat je je auto makkelijk kunt parkeren. Ook is er een bushalte voor de deur. Via een breed pad loop je naar de ingang van het park.

350 speeltoestellen en attracties

Het park bestaat uit 350 speeltoestellen en attracties, verdeeld over een buiten- en binnenspeeltuin en een waterspeeltuin. De entree is in het midden van het park, zodat je na binnenkomst kunt kiezen om links- of rechtsaf te gaan. Wij besloten om eerst naar het speelgedeelte voor de wat jongere kinderen te gaan. Dit is afgesloten met een heg, waardoor het heel overzichtelijk is en de kinderen niet zomaar weg kunnen rennen. Peuters en kleuters kunnen in alle attracties. Iza (vier jaar oud) vond het geweldig. Fem (zes jaar oud) had het na een tijdje wel gezien, dus besloten we verder te gaan kijken.

lijn groen oudersenzo
Linnaeushof
lijn groen oudersenzo

Karten

Fem had al een aantal keer de wagentjes op de monorail voorbij zien komen. Je hebt een heel mooi overzicht over het park vanuit deze wagentjes. Vervolgens zijn we via een kleine binnenspeeltuin en een grote glijbaan naar de kartbaan gegaan. Tegen betaling kunnen kinderen samen met een ouder over een kartbaan racen. Geweldig! Dat was voor haar absoluut het hoogtepunt van de dag. Iza vond de bestuurbare bootjes geweldig. Bijna alle attracties zijn gratis, maar er zijn ook een aantal activiteiten tegen betaling.

lijn groen oudersenzo
lijn groen oudersenzo

Waterspeeltuin

Op de dag dat wij Linnaeushof bezochten, was het regenachtig weer. Hierdoor zijn we niet het water ingegaan, maar hebben we de waterspeeltuin wel even kort bezocht. Wow, dit gedeelte van het park was veel groter dan we van tevoren hadden verwacht. De meiden vonden het geweldig en baalden dat ze het water niet in mochten. We komen hier dus zeker nog een keer terug!

Bedankt Linneaushof en Oudersenzo dat wij het park mochten bezoeken.

Liefs Sandra

Meer informatie

Welkom op het Keltfest
Een dagje Moviepark in Duitsland
Dwalen in een Peppa Pig doolhof
Een dagje Duinrell in Wassenaar

Bronvermelding

Tekst en fotografie: Sandra van Mook

Linnaeushof
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *