Een cadeautje voor je muur!

Heb jij misschien nog ergens zo’n saaie, witte muur? Ik had er nog eentje in de gang. Ik schrijf bewust ‘had’ want inmiddels is hij niet meer leeg, saai en wit. Sinds kort hangen er drie mooie schilderijen van onze katten. Ze hangen er alle drie. Zo’n leuk gezicht als je nu binnenkomt. De drie canvasdoeken hebben de hele gang opgeleukt en ik heb er niet eens zo diep voor in de buidel hoeven te tasten.

Misschien ook een tip voor jou? Met mooie schilderijen aan de muur geef je het vertrek direct een andere look, zonder gelijk met verf of behang aan de gang te moeten. Wat er op je schilderij staat, bepaal zelf, dus je kunt een afbeelding passen die precies bij de kleuren van het interieur passen. Iedere foto op canvas doet het goed. Bijvoorbeeld een foto van je kindje, of een leuke foto van die droomvakantie waar je sentimenteel van geluk op terugkijkt, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een foto van jouw favoriete band, artiest of acteur laten drukken op canvas. Of die mooie familiefoto, van toen jullie allemaal compleet waren.

We schieten wat af!

Met onze smartfoons schieten we op een dag behoorlijk wat plaatjes. Vastgelegde herinneringen voor later. Daar zitten heel wat standaard kiekjes tussen, maar soms is daar ineens zo’n pareltje. Zo’n foto die precies op het juiste moment is gemaakt en een heel verhaal weet te vangen in één beeld. Zo’n foto moet niet alleen in pixels bewaard worden, zo’n foto schreeuwt om meer aandacht! Of ben ik de enige die zo’n foto dan hoort schreeuwen?
Als je nou echt heel creatief bent – wat ik helaas niet ben – dan maak je van die foto een fantastische muurschildering. Je past desnoods de kleuren een beetje aan, aan het interieur. Helaas ben ik niet zo’n kunstenaar, dus ik moet het gewoon doen met schilderijen.

lijn groen oudersenzo
Een cadeautje voor je muur

De herinnering die bij je past

Wat zou jij aan de muur willen zien? Misschien heb je ooit tijdens een surftocht op internet een waanzinnig mooie foto ergens van gevonden, ook die kun je gewoon gebruiken. Het is jouw muur, jouw feestje en zolang je het schilderij niet verkoopt (auteursrecht) is er eigenlijk niks aan de hand.

Je kunt ook voor meerdere foto’s kiezen die je in verschillende formaten aanschaft. Dat geeft een speels effect. Je kunt op deze manier een hele mooi collage maken op je muur. Een herinnering op linnen laten vereeuwigen is niet moeilijk, dat doe je gewoon online waarbij je kunt kiezen uit verschillende formaten, waarvan de kleinste 20x20cm is en de grootste 130x130cm. Maar dat is niet alles: je kunt ook zelf een formaat kiezen. Zo komt jouw foto straks het beste tot z’n recht op de muur. Ik heb zelf zo’n muur in het toilet, dat klinkt misschien een beetje gek, maar ik vind het hartstikke vrolijk staan.

Topkwaliteit

Tegenwoordig zijn met foto’s bedrukte canvas doeken van uitstekende kwaliteit. De foto wordt er haarscherp op gedrukt. Het is wel een vereiste dat de originele foto scherp genoeg is om op het door jou gekozen formaat canvas doek geprint te krijgen. Anders wordt het resultaat niet mooi, en dat wil je natuurlijk niet. Daarnaast kun je kiezen voor de traditionele canvas look of voor een zijdeglans. Het verschilt een beetje per foto op welk soort doek deze het beste tot z’n recht komt. Bij veel webshops krijg je je geld terug als het product om welke reden dan ook niet naar wens is. Soms zit er ook een gratis ophangsysteem bij, dit hoef je er dus niet ook nog ‘ns apart bij te kopen. Superhandig!

Waar let je verder op?

Wil je jezelf (en je muur!) of iemand anders een prachtige herinnering op linnen cadeau doen? Dat kan! Let er dan altijd op dat de foto die je kiest je blij maakt. Je gaat er immers nog een hele poos tegenaan kijken. Je hoeft je herinnering op linnen overigens niet aan de muur in je woonkamer te hangen: ook in de hal of slaapkamer kun je een canvas doek prima ophangen. Daarnaast is een herinnering op linnen erg leuk om cadeau te geven aan iemand die jarig is, net een kindje gekregen heeft of die je om een andere reden wilt verblijden met een origineel en luxe cadeau!

Zou jij ook zo’n mooie herinnering op linnen aan je muur willen? Welke foto zou jij op canvas laten drukken? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Liefs Amber

Meer informatie

Kraamcadeaus waar je nieuwe ouders écht blij mee maakt!
7x Originele cadeautips voor de feestdagen

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *