Winactie: Maak kans op een voucher voor een babyboek van Baby Diaries

Vouchers Baby diarie winactie

Het bijhouden van een babyboek is niet alleen een leuke bezigheid, het is vooral een prachtige herinnering voor later. Voor jezelf, maar helemaal voor je zoon en/of dochter. Met een grote glimlach zal hij blijven terug kijken op zijn babytijd, ook als hij allang volwassen is. Niet iedereen is echter even handig (of netjes) met een schaar of potlood, zodat het opvrolijken van zo’n boek voor sommigen een stressvolle bezigheid wordt. En wat dacht je van al die losse foto’s die vaak veel te lang in de la blijven liggen, voor ze uiteindelijk ingeplakt worden? Veel eenvoudiger zou het zijn, als je dit gewoon via een app op je smartfoon, tablet of computer zou kunnen regelen. Goed nieuws, want dat kan dus, met de iconische app van Baby Diaries. En nog beter nieuws: In deze winactie gaan wij twee vouchers van Baby Diaries verloten. Lees dus snel verder hoe je kans kunt maken op één van deze vouchers voor het afdrukken van je eigen babyboek of zwangerschapsboek!

Vouchers voor een dagboek van Baby Diaries

Baby Diaries is een webapplicatie én mobiele app waarmee gebruikers online een babyboek of zwangerschapsboek kunnen ontwerpen, delen en laten afdrukken. In een gemakkelijk te bedienen editor voeg je verhalen en foto’s toe. Het is zo vormgegeven dat het net lijkt alsof je in een echt boek aan het werk bent. Met verschillende lay-outs en stijl opties pas je het dagboek aan naar je eigen smaak! Elk hoofdstuk kan optioneel gedeeld worden in blogvorm,via Facebook, Twitter of per mail. Zodra het dagboek af is, kan de gebruiker het bestellen als gedrukt boek met soft- of hardcover in drie verschillende formaten.

En wij gaan maar liefst twee vouchers ter waarde van 50 euro verloten!

lijn groen oudersenzo
Vouchers Baby diarie winactie

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Baby Diaries

Vouchers Baby diarie winactie
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *