Winactie: Maak kans op een voucher voor een babyboek van Baby Diaries

Vouchers Baby diarie winactie

Het bijhouden van een babyboek is niet alleen een leuke bezigheid, het is vooral een prachtige herinnering voor later. Voor jezelf, maar helemaal voor je zoon en/of dochter. Met een grote glimlach zal hij blijven terug kijken op zijn babytijd, ook als hij allang volwassen is. Niet iedereen is echter even handig (of netjes) met een schaar of potlood, zodat het opvrolijken van zo’n boek voor sommigen een stressvolle bezigheid wordt. En wat dacht je van al die losse foto’s die vaak veel te lang in de la blijven liggen, voor ze uiteindelijk ingeplakt worden? Veel eenvoudiger zou het zijn, als je dit gewoon via een app op je smartfoon, tablet of computer zou kunnen regelen. Goed nieuws, want dat kan dus, met de iconische app van Baby Diaries. En nog beter nieuws: In deze winactie gaan wij twee vouchers van Baby Diaries verloten. Lees dus snel verder hoe je kans kunt maken op één van deze vouchers voor het afdrukken van je eigen babyboek of zwangerschapsboek!

Vouchers voor een dagboek van Baby Diaries

Baby Diaries is een webapplicatie én mobiele app waarmee gebruikers online een babyboek of zwangerschapsboek kunnen ontwerpen, delen en laten afdrukken. In een gemakkelijk te bedienen editor voeg je verhalen en foto’s toe. Het is zo vormgegeven dat het net lijkt alsof je in een echt boek aan het werk bent. Met verschillende lay-outs en stijl opties pas je het dagboek aan naar je eigen smaak! Elk hoofdstuk kan optioneel gedeeld worden in blogvorm,via Facebook, Twitter of per mail. Zodra het dagboek af is, kan de gebruiker het bestellen als gedrukt boek met soft- of hardcover in drie verschillende formaten.

En wij gaan maar liefst twee vouchers ter waarde van 50 euro verloten!

lijn groen oudersenzo
Vouchers Baby diarie winactie

Wat verloten we?

We gaan twee vouchers t.w.v. 50 euro verloten van Baby Diaries, waarmee jij je online dagboek kunt laten afdrukken.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag. In onze blog “Babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries” kun je alles lezen over het gebruik van de app van Baby Diaries. Wij willen graag van jou weten, wat de kosten zijn van deze app! Het antwoord vind je gewoon in de blog. Stuur het juiste antwoord in een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Baby Diaries’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 24 september 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Kinderboek Aydin
Genomineerd speelgoed
Sophie de Giraf
Boosterpacks Pokémon
Baby Boomer Bingo

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Baby Diaries

Vouchers Baby diarie winactie
lijn groen peuteren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *