Ontdek Australië met kids: tips voor een perfecte georganiseerde rondreis

Op reis gaan met kids heeft een negatieve reputatie. Iedereen denkt aan huilende kinderen in het vliegtuig en een hoop gedoe met activiteiten. Natuurlijk is een vakantie met kinderen anders dan je misschien gewend bent, maar met een beetje voorbereiding en organisatie, kun je echt een geweldige vakantie hebben met je kinderen. En dit is ook nog eens een prachtige ervaring voor het hele gezin en een herinnering die jullie voor altijd zullen delen. Dus leg al die negatieve associaties naast je neer en begin met het plannen van een geweldige reis. En wat is nu beter dan een vakantie met kinderen? Een vakantie naar Australië met kinderen. Want als je het doet, dan doe je het goed.

Ontdek Australië met kids: tips voor een perfecte georganiseerde rondreis

De perfecte vlucht

Een verre vakantie begint meestal met een vliegreis. En dit is voor veel volwassenen al een van de minder leuke delen van je vakantie. Maar als je jong bent en je hebt energie voor tien en je moet dan zo lang in een vliegtuig zitten, is dat nog eens zo vervelend. Daarom is het belangrijk om met kinderen je vliegreis goed te plannen. Met een vliegreis via reisorganisatie TravelEssence weet je dat je de meest optimale vluchttijden, stop-overs en zitplaatsen hebt. Zorg ook dat je goed voorbereid het vliegtuig instapt. Neem leuke spelletjes en ander entertainment mee en zorg ook voor lekkere snoepjes en snacks voor deze lange reis. Niks maakt een kind zo gelukkig als een lekker snoepje natuurlijk. Zo’n vlucht is even pittig, maar met goede voorbereiding kunnen jij en je gezin dit makkelijk aan.

Een kindvriendelijke planning

Natuurlijk moet je je planning iets aanpassen als je met kinderen reist. Je moet nadenken over welke activiteiten leuk zijn voor het hele gezin. Misschien is een hike van 40 km te ver gegrepen voor jonge kinderen, maar er zijn genoeg activiteiten in Australië die hartstikke leuk zijn voor alle leeftijden. Als je met de auto gaat reizen, kies dan voor een grote auto die genoeg plek heeft voor iedereen. Zo kunnen de kinderen lekker uitrusten als jullie van een plek naar de andere reizen. Genoeg rust is heel belangrijk voor een relaxte vakantie.

Kijk ook naar accommodaties die familievriendelijk zijn. Een hotel met een zwembad en glijbanen is natuurlijk super leuk voor de kids. Door zulke activiteiten te combineren met het verkennen van nationale parken, zorg je dat je kinderen ook lekker zelf kunnen spelen en vriendjes kunnen maken. Verder is het belangrijk om lekker te genieten van deze speciale ervaring die jullie samen delen en om veel mooie foto’s te maken om te delen met de familie en vrienden thuis.

liefs Marion

Meer informatie

Trip naar Canada? Vraag tijdig een eTA aan!
Op vliegvakantie met een baby, wat zijn de regels?
Rhodos is perfect voor een vakantie met kinderen!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *