Mode en de mogelijkheden

Mode en de mogelijkheden

Winkelen voor kleding kan zo’n gedoe zijn. Ik vind het leuk om ideeën op te doen van Pinterest, maar het is een hele uitdaging om items te vinden die bij je maten passen. Zoals een mooie tas maakt mijn dag echt beter! Ze zijn er in meer maten dan sommige merken, en ze zijn nog betaalbaar ook!

Als ik ga winkelen voor een feestdag doe ik graag iets anders. Ik heb in het verleden wel eens de lelijke kersttrui trend gedaan, maar dat is niet echt mijn ding! Ik heb liever iets dat me ook echt past.

Kleding is altijd al een bron van inspiratie voor me geweest en het kan makkelijk zijn om veel geld uit te geven aan stukken die je niet echt nodig hebt. Dus als ik iets vind dat werkt voor mij, maakt dat me blij. Ik ben vooral dol op alles wat me helpt om me voor de feestdagen voor te bereiden, want dan ben ik altijd druk.

Ik ga het liefst met andere mensen winkelen, zodat ik meteen wat stijladvies kan krijgen. Mijn toenmalige kamergenote kreeg net een kind en toen heb ik een feetje pyjama gekocht, die viel echt goed in de smaak. Daarnaast kochten mijn kamergenoot en ik nieuwe tassen om te kopen om aan onze garderobes toe te voegen. Ze kwam thuis met fleurige, leuke tassen die mijn dag goed maakte.

lijn groen oudersenzo
Mode en de mogelijkheden

De New York Fashion Week bestaat al heel lang. Wat is jouw favoriet aan de modeweek?

Mijn favoriet aan de Fashion Week is dat ik zoveel verschillende soorten werk van ontwerpers te zien krijg. De inspiratie kan zo verschillend zijn van ontwerper tot ontwerper. Afgelopen jaar kreeg ik inspiratie van mijn favoriete kersttraditie is al die geweldige kerstmuziek! Ik kan me niet eens voorstellen dat ik mijn dagen doorbreng zonder “White Christmas” en “Jingle Bells” te horen! Hetzelfde geldt voor mijn moeder en mijn broers. Zij kunnen het zich niet voorstellen. We moeten altijd naar kerstmuziek luisteren. Ik vind de Sound of Music soundtrack het mooist! Het is zo goed geschreven en de harmonieën zijn zo mooi.

lijn groen oudersenzo
Mode en de mogelijkheden

Wat is het beste advies dat je zou geven aan iedereen die een eigen blog wil beginnen?

Mijn beste advies is om overal de tijd voor te nemen. Alles kost tijd. Een blog is een leuke hobby, maar het kost tijd om het als een succesvol project te laten voelen. Leer je lezers kennen en zoek uit wat je publiek van je wil. En bovenal, heb er plezier in!

Luister niet te veel naar de mening van anderen. Jouw mening is jouw mening. Doe gewoon jezelf en voel je niet onder druk gezet om er op een bepaalde manier uit te zien. Sommige mensen kunnen er niets aan doen hoe ze eruit zien en sommige mensen zijn niet bereid om er iets aan te doen. Ik was heel onzeker toen ik opgroeide en ik was heel zelfbewust over hoe ik eruit zag. Ik moest accepteren dat ik een mooi gezicht heb, en dat andere mensen dat leuk zouden vinden. Het heeft even geduurd, maar ik heb geleerd het te omarmen.

liefs Marion

Meer informatie

Met deze items kom je comfy én fashionable de winter door!
Zo ontwikkelt jouw kind een eigen kledingstijl
Kleine fashionista in huis? Deze kleding is helemaal on trend!
Kinderkleding voor je peuter
Laat je kind zijn/haar kleding kiezen

Bronvermelding

Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Hippemensjes.nl

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *