Attractiepark Toverland organiseert een 24-uurs achtbaanmarathon

Attractiepark Toverland organiseert een 24-uurs achtbaanmarathon

Houd je van spanning en sensatie? Kunnen achtbanen nooit lang genoeg duren en draait je maag niet om in een looping of pijlsnelle bochten? Lees dan snel verder, want Attractiepark Toverland zoekt deelnemers voor een achtbaanmarathon, van maar liefst 24 uur. Een super vette belevenis voor de echte die-hard achtbanenfan! Eén dingetje, je moet voor deze achtbaanmarathon wel minstens 18 jaar zijn.

Waarom is Toverland op zoek naar jou?

Troy, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux, bestaat op 1 juli 15 jaar. Om dit te vieren organiseert Toverland van 1 tot en met 3 juli de Troyback Days met bijzondere activiteiten, foodspecials en exclusieve merchandise. Het hoogtepunt is de Troy Coaster Challenge op 2 en 3 juli, waarvoor het attractiepark 12 heldhaftige deelnemers zoekt die maar liefst 24 uur lang in Troy gaan voor het goede doel: Stichting Durf Te Vragen. Challengers in spé kunnen zich vanaf nu opgeven via toverland.com/.

Durf om hulp te vragen

Stichting Durf Te Vragen zet zich in om jongeren te helpen met het herkennen en erkennen van psychische problemen zoals angst, depressie of eetproblemen. De stichting is opgericht door YouTubers Dylan Haegens en Marit Brugman, die beiden ervaringsdeskundige zijn. Met de stichting willen zij een brug slaan tussen professionele hulp en jongeren met psychische problemen.

lijn groen oudersenzo
Attractiepark Toverland organiseert een 24-uurs achtbaanmarathon

Tot slot

De Troy Coaster Challenge vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022. Om te checken of de deelnemers zijn opgewassen tegen 24 uur in Troy, wordt op vrijdag 13 mei een testavond georganiseerd. Hierbij zal een eerste selectie kandidaten twee uur lang ritjes maken in de houten achtbaan. Daarna worden de definitieve deelnemers bekendgemaakt. Challengers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. Ben je enthousiast geraakt, schrijf je dan meteen in via toverland.com/. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 10 april.

liefs Marion

Meer informatie

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.