Pulsin proteinerepen, een gezond en smakelijk tussendoortje

Pulsin proteinerepen, een gezond en smakelijk tussendoortje

Je zoon of dochter mag absoluut een tussendoortje op een dag, maar wat is nou een verantwoord en/of gezond tussendoortje? Natuurlijk kun je kiezen voor een stuk fruit of groente, maar je wilt ook wel eens voor iets anders kiezen. Of iets makkelijks meenemen voor onderweg, omdat je een dagje op stap gaat. Misschien zijn deze proteinerepen van Pulsin dan een goed idee. De repen zijn glutenvrij, lactosevrij en zijn (bijna allemaal) vegan.

Repen van Pulsin

De repen zijn op basis van vruchten en noten en hebben geen toegevoegde suikers of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Pulsin heeft ook een lijn speciaal ontwikkeld voor kinderen, dit zijn de Fruity Oat bars. Een hele gezonde en bewuste snack voor kinderen, gestoken in een hip en fleurig jasje!

Gezond tussendoortje

De Pulsin repen zijn een gezonde snack voor kinderen die onderweg zijn of gewoon om hun lunchtrommeltje mee op te vrolijken. En heb je een glutenintolerantie? Of volg je een lactosevrijdieet? Dan kun je nog kun je smikkelen van deze repen. Dat maakt de repen gelijk een goede trakteertip bij verjaardagen! Het is immers wel zo fijn wanneer iedereen in de klas kan mee genieten van de traktatie.

lijn groen oudersenzo
Pulsin proteinerepen, een gezond en smakelijk tussendoortje

Verschillende smaken

De repen voor de kids, zijn er in drie verschillende smaken:
Orange choco chip (97 kcal)
Strawberry (91 kcal)
Blackcurrant & apple (90 kcal)

Ik moet eerlijk zeggen dat de orange choco chip hier bij iedereen het meest populair was. De andere twee repen hebben een gedeelde tweede plek, omdat de meningen hiervan uiteen liepen.

lijn groen oudersenzo
Pulsin proteinerepen, een gezond en smakelijk tussendoortje

Gezond eten

Wij zijn hier zo’n beetje met z’n alleen op onze gezondheid aan het letten, met name wat we eten. We vinden het belangrijk dat wat we eten, zo gezond mogelijk is. En natuurlijk mag er ook wel eens gesnackt worden, maar waarom zou lekker en gezond niet samen mogen gaan? In deze repen zit 1/3 minder suiker dan de gemiddelde andere fruitsnack voor kinderen.

liefs Marion

Meer informatie

Gezonde tussendoortjes, wat kun je nemen?
Glutenintolerantie of coeliakie: Een chronische darmaandoening
Trakteren is een feestje
Gezonde tussendoortjes
Recepten van lekkere tussendoortjes

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *