Persoonlijke kraamcadeaus van Beebieshop

ersoonlijke kraamcadeaus van Beebieshop

Nog steeds op zoek naar dat ene speciale kraamcadeau? Kijk dan eens op Beebieshop. Zij verkopen prachtige, unieke kraamcadeaus die je kunt voorzien van een eigen naam. Wij waren nieuwsgierig en vroegen een kraampakket aan.

Vlot bezorgd

Na het doorgeven van de naam en de kleur van pakket (blauw of roze) viel het mij op dat het pakket supersnel bezorgd was. Dat is fijn, vooral wanneer je op het laatste moment nog goed voor de dag wil komen. Het kraampakket is 34,95 euro en bestaat uit een schattig koffertje, een knuffelige beer en een prachtig naamshirt. Op alles kun je de naam van de baby laten drukken. Wij hebben er voor gekozen om ook de geboortedatum erbij te laten zetten, maar dit hoeft niet. Als je dat wilt, kun je ook alleen de naam laten afdrukken. De maat van het truitje kun je volledig zelf bepalen, zodat het cadeau volledig aansluit op jouw wensen.

Praktische informatie

Het naamshirt is gemaakt van 200 grams katoen, met een druk sluiting op de schouders. Het koffertje is 24 cm breed en de beer is 19 cm hoog.
Voor het shirt kun je kiezen uit de kleuren: wit, grijs of zwart. Wij hebben voor de kleur wit gekozen. Voor de kleur van de prints kun je uit verschillende kleuren kiezen, zodat er altijd een kleur naar jouw wens bij zit.

Bewaren

Juist omdat je kraamcadeau gepersonaliseerd is, is de kans groot dat de kersverse ouders je cadeau zullen bewaren, ook als hun kindje ouder wordt.

lijn groen oudersenzo
Persoonlijke kraamcadeaus van Beebieshop
lijn groen oudersenzo

Meer persoonlijke producten

Naast kraamcadeaus heeft Beebiehshop nog veel meer leuk producten die je kunt voorzien van een naam naar keuze. Je kunt er zelfs gepersonaliseerde dekbedovertrekken bestellen. Hoe leuk is het om een dekbed met je eigen naam te hebben! Daar slaapt vast ieder kind eerlijk onder! Maar ook voor gepersonaliseerd speelgoed kun je bij ze terecht. Wat dacht je van een gave houten brandweerauto met eigen naam! Hoe leuk spelen wordt dat!

Meer over Beebieshop

Beebieshop is een initiatief van Lindsey Weijters en haar vriend, die grafisch vormgever is. Zij maken hun eigen ontwerpen en vernieuwen hun aanbod regelmatig. Heb je zelf een leuk idee? Laat dan een ontwerp op maat maken!

liefs Marion

Meer informatie

Op zoek naar duurzame kraamcadeau? Dit zijn de allerleukste!
Het kraampakket. Wat kun je ervan verwachten?
Kraamcadeaus waar je nieuwe ouders écht blij mee maakt
Tips voor de kraamvisite
Tips voor een fijne kraamtijd
Kraamfeest – Hoe ga je dit aanpakken?
Kraamcadeaus waar je nieuwe ouders écht blij mee maakt

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.