Ontdek het boerenleven op de Campina Open Boerderijdagen 

Ontdek het boerenleven op de Campina Open Boerderijdagen

Op vrijdag 19 en maandag 29 mei vinden de Campina Open Boerderijdagen plaats. Circa 75 boerderijen door heel Nederland zijn dan geopend voor publiek, de toegang is gratis. Aan de hand van speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst.

Open Boerderijdagen

Het is de zestiende keer dat boerenfamilies door het hele land hun erf openstellen voor publiek. De Campina Open Boerderijdagen bieden iedereen een kans om kennis te maken met het boerenleven. Er zijn verschillende leuke en educatieve activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.

Een duurzame toekomst

Campina wil met voedzame producten zoals yoghurt, melk en kwark bijdragen aan een sterke start van de dag én aan een duurzamere wereld. Zo worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf. Ook spannen Campina-boeren zich in voor biodiversiteit op en rondom het erf, bijvoorbeeld door de aanleg van kruidenrijk grasland. De deelnemende boeren vertellen op de Open Boerderijdagen meer over het reilen en zeilen op de boerderij en wat zij doen op het gebied van duurzaamheid.

lijn groen oudersenzo
Ontdek het boerenleven op de Campina Open Boerderijdagen

Deelnemende boerderijen

De deelnemende boerderijen zijn op vrijdag 19 mei (de dag na Hemelvaartsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende boerderijen op www.campina.nl/boerderijdagen.

liefs Marion

Meer informatie

Ideeën voor een leuke dag, die geen cent kosten!
Wat gaan we doen in de meivakantie?

Bronvermelding

© fotografie: Martine Berendsen

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *