Karla verdient haar geld als prostituee

Karla is jonge moeder en werkt als prostituee

Het is geen alledaagse baan: prostituee. Toch zijn er in Nederland heel wat seksclubs te vinden. Daarnaast ontvangt een deel van de prostituees de klanten thuis: dit wordt privéontvangst genoemd. Karla (34) is moeder van 2 kinderen en werkt als prostituee in een seksclub. Ze vertelt ons haar bijzondere verhaal. “Elke keer dat de bel gaat denk ik: “Shit, als dat maar geen vader van school is.”

Doorsnee huisvaders

“Veel mensen hebben een romantisch beeld bij prostitutie. Een beetje à la Julia Roberts in de film Pretty Woman. De mannen die in de seksclub waar ik werk binnenlopen zijn echter allesbehalve Richard Gere, haha. Het zijn eigenlijk doodgewone mannen. Die oudere buurman van de hoek, die jonge vader van school of die wiskundeleraar van 5 havo. Allemaal mannen die een prostituee zouden kunnen bezoeken. Knappe of welgestelde mannen zijn echt zeldzaam: het zijn doorsnee huisvaders. Weinig spannends aan. En dat is dan ook gelijk mijn grootste angst: dat er opeens een schoolpleinvader de club binnenloopt en me herkent. Of erger nog: met me naar de kamer wil…”

Sexy verleidster

“Natuurlijk mag ik bepaalde klanten weigeren. Het gaat gewoon om het idee dat een bekende hier binnenloopt en me ziet zitten op de bank. Met mijn rood gestifte lippen, mijn push-up beha, mijn kousen en mijn jarretelkousen. Niet bepaald het kloffie waarin ik mijn kinderen van school haal ’s middags. In mijn vrije tijd kleed ik me juist erg praktisch. Hoge hakken en make-up bewaar ik echt voor in de club. Ik werk ook -net als de meeste prostituees- onder een valse naam. Dat personage word ik als het ware echt als ik aan het werk ben. Ik ben dan heel even geen moeder, maar die sexy verleidster die alle mannen om haar vinger windt.”

lijn groen oudersenzo
Karla is jonge moeder en werkt als prostituee

Fascinatie voor de sekswereld

“Hoe ik in de prostitutie terechtgekomen ben? Ik vond het altijd al interessant, de sekswereld. Erotische winkels, seksbioscopen, hoerenhuizen…ik heb er al van jongs af aan een fascinatie voor. Stiekem fantaseerde ik weleens dat ik een luxe escortmeisje was en bij oudere mannen thuis kwam. In die fantasieën werd ik dik betaald door die mannen en lieten ze me alle hoeken van de kamer zien. Niet echt een reële fantasie, maar die dagdromen legden wel de basis voor het verlangen om dit werk te gaan doen. Daarnaast houd ik gewoon echt van seks. Ik ben een onderdanig type en vind het heerlijk om genomen en gebruikt te worden.”

“Toen ik zes jaar geleden van mijn man scheidde besloot ik het plaatselijke bordeel eens binnen te lopen. Ik was altijd al ontzettend nieuwsgierig geweest hoe het eruitzag van binnen. Als ik er langsfietste kreeg ik altijd zo’n spannend onderbuikgevoel.”

Met tomaten bekogelen

“Het ging eigenlijk heel snel. Ik liep de seksclub binnen, had een kort gesprekje, de barvrouw maakte een kopie van mijn legitimatiebewijs en ik kon gelijk aan het werk. De eerste klant was een oudere, nette man die heel voorzichtig met me deed. Hij was superlief en wilde dat ik ook genoot. De klik was er seksueel echter niet, dus fakete ik het maar een beetje. Later kwam ik steeds beter in mijn rol als prostituee. De meeste mannen zijn normale klanten, maar er zijn ook gasten bij die de raarste dingen willen. Zo was er Gerrit, die graag met opblaasdildo’s speelde.”

“Ook hield hij ervan om me vast te binden, hard te nemen en te slaan in mijn gezicht. Ik vond dat overigens meer dan prima. Het was een klein en niet al te knap ventje, maar hij wist me klaar te laten komen als een trein. Maar er waren ook klanten bij die wilden dat ik ze anaal nam met een voorbinddildo of in hun ballen schopte. De raarste ervaring? Een man die met tomaten bekogeld wilde worden terwijl hij vastgebonden lag. Diezelfde man wilde overigens ook dat ik hem met een komkommer nam, om hem er daarna mee in elkaar te slaan. Echt bizar.”

5000 euro per maand

“Of ik dit werk nog lang wil doen? Ja, eigenlijk wel. Ik verdien maandelijks ongeveer 4000 tot 5000 euro bruto per maand. Hiervan moet ik natuurlijk nog wel belasting afstaan, maar ik kan er heerlijk van leven met mijn kinderen. We gaan regelmatig weekendjes weg, uiteten en kunnen op vakantie gaan naar Spanje. Daarnaast heb ik genoeg seks en aandacht. Ik ben zeer content met mijn baan. Het is jammer dat er zo’n taboe rust op prostitutie. Lang niet elke dame wordt gedwongen: zeker in clubs werken de meeste vrouwen er met veel plezier.”

“De angst dat ik een bekende tegenkom zorgt ook wel weer voor de nodige spanning. Ik denk dat ik een beetje spanning ook gewoon nodig heb in mijn leven. Ik ben een goede en liefhebbende moeder en zou mijn kinderen nooit confronteren met klanten. Op deze manier kan ik ze een goede toekomst geven en krijg ik zelf regelmatig een lekkere beurt. Een win-win situatie, toch?”

Liefs Amber

Meer informatie

Zwanger na een verkrachting: “Ik besloot het kindje te houden”
Moederschap en carrière, zo regel je dat!
Alleenstaande moeder, niet altijd een bewuste keuze!
Financiële zorgen over onzeker 2021. Nibud maakt zich zorgen!

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

2 reacties

  • Heb dit werk meer dan 15 jaar gedaan. Gestopt met dit werk en gezocht naar andere baan. Nog steeds niet gelukt. Ze zien mij nog steeds als prostituee, al ben ik paar jaar mee gestopt.

    • Wat teleurstellend! Er is natuurlijk niks mis met een baan als prostituee en het is zou zeker geen reden mogen zijn om geen andere job te vinden. Jammer dat je hier tegenaan loopt. Probeer er boven te staan en geloof in jezelf. Hoe positiever en sterker jij in je schoenen staat, hoe meer de ander dit bij jou gaat voelen. Je bent een sterke vrouw (anders had je dit werk nooit kunnen doen) en dat zullen anderen uiteindelijk ook gaan zien. Geloof in jezelf, wees trots op jezelf, recht je rug en go for it!!
      Ik wens je heel veel geluk en natuurlijk een leuke job!!

      Liefs Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *