Voor de Mia and me fan: Een vierde seizoen

Voor de Mia and me fan: Een vierde seizoen!

Heb jij al kennis gemaakt met Mia and Me? Ik kan me het eerste seizoen in 2012 nog goed herinneren, want Rocco was er gek op. Hij miste geen enkele aflevering en keek vervolgens alles nog eens terug via Youtube. Inmiddels zijn we bij het vierde seizoen gekomen. De serie wordt geproduceerd door Studio 100 in België en Flying Bark Studio‘s in Sydney. Mia and me is inmiddels te zien in 170 landen, waaronder ook België en Nederland. Na de succesvolle eerste seizoenen komt er nu een vierde seizoen en een bioscoopfilm. 

Mia and me trekt hoge kijkcijfers

Mia and me is onder meer te zien in Australië, Brazilië, Griekenland, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. In China wordt de serie uitgezonden op het kinderkanaal van de Chinese staatstelevisie. Het is een ongekend succes met meer dan een miljard kijkers. Ook op Youtube heeft Mia and me miljoenen kijkcijfers. In Duitsland, Engeland en Rusland zijn er maar liefst 270, 220 en 226 miljoen views. 

Over Mia and Me

Na de dood van haar ouders krijgt een 12-jarig meisje genaamd Mia een spel cadeau. Dit spel heeft haar vader tijdens haar leven gemaakt. Hij heeft dit gedaan in de vorm van een groot boek genaamd The Legend of Centopia . Binnenin zit magisch runenschrift en een wachtwoord. Dit stelt Mia in staat om naar de magische wereld van Centopia te reizen wanneer het achterwaarts wordt gelezen.

Het land is gevuld met mythologische wezens, waaronder gevleugelde elven, pannen (geitachtige wezens), eenhoorns en draken. In Centopia verandert Mia in een gevleugeld elfenmeisje met het unieke vermogen om met eenhoorns te praten. Ze ontmoet en raakt bevriend met een cast van magische personages. Een eenhoorn genaamd Lyria (en later Lyria’s gevleugelde zoon Onchao); Yuko, een meisjeskrijger die een beetje jaloers is op hoeveel aandacht Mia krijgt van prins Mo; en Phuddle, een komische pan.

lijn groen oudersenzo
Voor de Mia and me fan: Een vierde seizoen!

Mia and Me is onder andere te volgen via Netflix.

Trailer seizoen 1

Leuke cadeautips

Is jouw zoon of dochter ook zo’n fan van deze serie? Dan hebben wij een paar leuke cadeautips! Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau, dan is één van deze tips wellicht een goed idee.

Magical eenhoorn Onchao

Mia and me

Eenhoorn Onchao is thuis in de magische wereld van Centopia en een van Mia’s beste vrienden. De haarspelden van Onchaos kunnen worden gestyled met de gouden borstel en versierd met de kleurrijke haarclips. Daarnaast heeft de eenhoorn geweldige bewegende vleugels. Als je op de hoorn van Onchao drukt, begint deze in kleur te gloeien met het patroon op zijn lichaam. Het speelt het populaire titelnummer van de serie of onchao hinnikend.

De magische eenhoorn Onchao is 25 cm lang en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Magical eenhoorn Onchao

lijn smal

Seizoen 1 DVD

Mia and me

Deel 1 bevat de eerste 7 afleveringen van het eerste seizoen. Er staat voor 168 minuten materiaal op deze DVD.

Met de allereerste afleveringen waarin Mia zichzelf terug vindt in de wondere wereld van Centopia.

DVD Seizoen 1

lijn smal

Mandala designer Ravensburger

Mia and me

Met maar één Mandala-Designer-sjabloon kan je honderden verschillende mandala’s ontwerpen. En met de bijgeleverde stiften kleur je de mandala’s vervolgens prachtig in.

Mandala designer Ravensburger

lijn smal

Kostuum Mia (verkleedkleding)

Mia and me

Kostuum van Mia and Me. Dit kostuum is een officiële licentie. Het bevat een jurk en een paar vleugels. Let op: pruik en schoenen niet inbegrepen. De jurk heft kleine bretellen die verstelbaar zijn. De vleugels kunt u aan de achterkant van de jurk bevestigen met klittenbanden. Zeer leuk voor een leuke Carnaval of een feestje met vriendjes.

Kostuum Mia

lijn smal
liefs Marion

Meer informatie

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *