Ontdek nu Fleurige & kleurige Teams- of Zoomsessies met Logitech!

Ontdek nu fleurige & kleurige teams- of zoomsessies met Logitech!

Logitech laat zien dat functioneel ook trendy en kleurrijk kan zijn! Want wat vind jij van deze vette mindgroene set? Niet alleen leuk voor de gamer, maar ook voor iedere thuiswerker! Hiermee val je direct op tussen je collega’s tijdens de Teams- of Zoomsessie!

Zoom of Teams

Afgelopen anderhalf jaar hebben we steeds meer online geleefd. Vergaderen deden we niet meer aan een grote tafel, maar veelal online vanuit huis. Ieder voor zijn eigen scherm, vanuit zijn eigen werk- of woonkamer. Binnen no time hebben we ons zoveel mogelijk aangepast aan nieuwe omstandigheden en werd er in menig woonhuis een mooie of functionele werkplek gemaakt. Daarnaast hebben we ons verdiept in Zoom of Teams om met onze collega’s in contact te blijven.

Flexibel

Eigenlijk gaat dit best goed. Misschien niet altijd vlekkeloos, maar de aarde is al die maanden gewoon verder blijven draaien en de meeste mensen hebben het de afgelopen maanden prima gedaan. We blijken eigenlijk best heel flexibel. Eerlijk gezegd vraag ik me af of dit niet het nieuwe normaal gaat worden. Velen hebben de voordelen van thuiswerken ontdekt en ik denk dat hier in de toekomst meer gebruik van zal worden gemaakt. Zelfs al zouden alle coronamaatregelen van tafel geveegd worden of Covid-19 op magische wijze verdwenen zijn, dan nog steeds denk ik dat er veel mensen vanuit huis blijven werken.

lijn groen oudersenzo
Ontdek nu fleurige & kleurige teams- of zoomsessies met Logitech!
Fleurige team- of zoomsessies met Logitech

Logitech

Voor heel veel beroepen is dat ook prima te doen. En laten we eerlijk zijn, uren in een file staan is niet alleen slecht voor het milieu het is ook nog eens hartstikke zonde van onze tijd. Maar als we dan toch online blijven vergaderen, dan mag dat natuurlijk best een beetje fleurig of kleurrijk zijn. Want waarom kunnen functioneel en kwaliteit niet hand in hand gaan met trendy en fleurig? Dat heeft Logitech in ieder geval goed begrepen. Zij komen namelijk met een trendy, lichtgewicht en vooral heel kleurrijke headset en muis! En ja, daar kun je natúúrlijk mee gamen, maar je kunt deze set uiteraard ook prima gebruiken voor je online vergaderingen. Maak jij even de blits tijdens je volgende online sessie! Pas echter op voor de pubers in huis, want voor je het weet is je set weer foetsie…

lijn groen oudersenzo
Ontdek nu fleurige & kleurige teams- of zoomsessies met Logitech!
Fleurige team- of zoomsessies met Logitech

Lichtgewicht!

Met 240 gram is de Logitech G335 Gaming Headset een van de lichtste gaming headsets op de markt. Door het slanke ontwerp en is de headset zeer geschikt voor vrouwelijke- en jonge gamers. Daarnaast beschikt de G335 over een verstelbare hoofdband en zachte, stoffen oorkussens die zich naar je hoofd vormen voor langdurig comfort, hoe lang je ook speelt of hoe lang je vergadering ook maar duurt.

lijn groen oudersenzo
Ontdek nu fleurige & kleurige teams- of zoomsessies met Logitech!
Fleurige team- of zoomsessies met Logitech

Vergeet de muis niet!

En om in stijl te blijven is er een prachtige bijpassende muis bij te koop! Jij gaat opvallen tijdens je volgende online sessie. Mits zoon- of dochterlief je set niet heeft ingepakt voor zijn games en jij mist grijpt op moment suprême. Want eerlijk is eerlijk, deze set staat super vet in ieder “gamehol”!

G335 Logitech Wired Gaming Headset
G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse

liefs Marion

Meer informatie

Wat heb je nodig voor een video-overleg?
Gameverslaving, vluchten in een digitale wereld. Kan het kwaad?
Logitech – Goed materiaal, is het halve werk

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *