Moederdag vergeten? Bestel een sieraad als goedmaker!

Moederdag vergeten? Bestel een sieraad als goedmaker!

Het is zondagochtend en je wordt wakker door het gefluit van de vogels en het zonlicht dat door de gordijnen sijpelt. Mooi, je bent wakker voor je vrouw en kinderen dat zijn. Je pakt je smartphone erbij en scrolt even door het nieuws van vandaag. Opeens lees je een woord waarvan je opschrikt: Moederdag! Oh nee helemaal vergeten!

Je kijkt snel opzij naar je vrouw. Gelukkig, die is nog in diepe slaap. Je sluipt stiekem het bed uit en ijsbeert een momentje door de gang met de vraag in je hoofd: ‘Wat moet ik nu doen?’. Geen zorgen, wij bieden je assistentie!
 

Maak een speciaal ontbijtje, brunch, lunch of diner

Ben je Moederdag vergeten? Dat kan de beste gebeuren. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mannen Moederdag vergeet.
En dat is niet zo heel erg als de moeder in kwestie niet veel waarde aan deze dag hecht, maar toch is het wel belangrijk om altijd actie te ondernemen! Even snel een ontbijtje of lunch in elkaar draaien laat bijvoorbeeld al een goede intentie zien. Bedenk wat ze het lekkerst vindt en maak het beste van wat je in de keuken kunt vinden. Kook je nooit en kun je nog geeneens een ei koken? Geen probleem, dit is zelfs nog beter omdat je dan extra punten scoort! Kijk bijvoorbeeld op Youtube hoe je het beste een eitje kookt, bakt of hoe je een volledige maaltijd met eieren maakt.

Zorg wel altijd voor een leuke presentatie van de maaltijd. Bijvoorbeeld met een bloemetje (ga even de tuin in) of met een leuk kaartje met een persoonlijk geschreven tekst. Daar scoor je in ieder geval al wat punten mee. Vergeet niet om een lekker vers geperste jus erbij te doen als dat mogelijk is.

lijn groen oudersenzo
Moederdag vergeten? Bestel een sieraad als goedmaker!

Bloemen, chocolade en een bon

Alleen eten koken voor Moederdag is toch altijd een beetje een tegenvaller. Is er nog een winkel open? Haal dan snel even een bloemetje en wat chocolade als ze daarvan houdt. Verder is het een goed idee om een leuke activiteit op internet te zoeken. Een dagje spa of wellness bijvoorbeeld maar ook een bon of kaartjes voor het theater of de bioscoop. Als het maar iets is wat je direct kunt uitprinten en kunt laten zien. Is het daar te laat voor? Dan kun je altijd zeggen dat je iets bestelt hebt, maar het nog niet geleverd is en het een verrassing is. Je kunt ook gewoon eerlijk zijn en zeggen dat het je ontschoten is en je vandaag met haar een sieraad gaat uitzoeken als goedmakertje.

Moederdag vergeten? Bestel een sieraad als goedmaker!

Bestel een sieraad voor moeder online

De juweliers zijn natuurlijk dicht op zondag. Toch kun je nog samen met je vrouw of vriendin een mooi sieraad voor moeder uitzoeken. Dit kan bijvoorbeeld op de website van Names4ever. Names4ever is dé specialist in het personaliseren van sieraden. Zo hebben ze niet alleen naamkettingen en sieraden met tekstgravure, maar ook unieke vingerafdruksieraden en fotosieraden. Bij de laatste categorie sieraden wordt een foto naar keuze IN een sieraad gegraveerd. Hoe speciaal is dat? Ook heeft Names4ever een speciale selectie gemaakt speciaal voor Moederdag. Dit maakt het uitzoeken van een sieraad voor moeder nog makkelijker! Je hebt een ruime keuze uit moedersieraden die steeds wordt uitgebreid. Zo hebben ze hangers, bedeltjes en mooie moeder-dochter armbanden. De sieraden voor moeders zijn er in verschillende uitvoeringen zoals handjes, voetjes of van een moeder die haar kind kust. Je hebt de keuze uit zilver en goud en kunt bij sommige sieraden zelfs een kleurige geboortesteen erbij kiezen. Wat de moedersieraden van Names4ever zo uniek maakt, is dat je namen, data of een korte boodschap in de sieraden kunt laten graveren. Zo geef je een sieraad voor moeder toch een persoonlijke touch!

Moederdag vergeten? Bestel een sieraad als goedmaker!

Laat Moederdag dus niet zomaar voorbij gaan! Zelfs al ben je het vergeten. Maak de dag nog snel bijzonder met onze tips! Zowel jij en je moeder zullen uiteindelijk blij zijn dat je een inspanning hebt gedaan!

liefs Marion

Meer informatie

Moederdaggedichtjes, rijmpjes en versjes
Moederdag – Zet moeder in het zonnetje
Willy Woef viert Moederdag
Moederdag, ook voor onzichtbare moeders

Bronvermelding

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *