Lekker naar buiten met de buggy!

Je kleintje maakt inmiddels al zijn of haar eerste stapjes en is buitengewoon nieuwsgierig naar de wereld om hem of haar heen. Mooi! Maar je wilt uiteraard niet dat deze wereld zich enkel binnen de hekken van de plaatselijke speeltuin afspeelt. Dan wordt het de hoogste tijd om eens lekker op pad te gaan met de buggy: hét ideale accessoire wanneer je samen met je kindje flexibel en veilig de deur uit wilt! Of het nu om een dagelijkse boodschap bij de supermarkt gaat, een wandeling langs de kinderboerderij of een bezoekje aan opa en oma aan de andere kant van de straat: met een buggy wandel je comfortabel van A naar B en je kleintje kijkt vast zijn ogen uit.

Lekker naar buiten met de buggy!

Easy op pad met de Easy Walker Harvey

Wanneer je op zoek bent naar een leuke buggy heb je een ruime keuze aan verschillende modellen met unieke eigenschappen en interessante looks. Bedenk goed waar jij de focus op legt. Moet de buggy buitengewoon comfortabel zijn en vind je het belangrijk dat je kindje onderweg nog prinsheerlijk en languit een middagslaapje kan doen? Kies dan een flexibele buggy zoals de Easy Walker Harvey. De Easy Walker Harvey kun je bijvoorbeeld in een handige reiswieg met warme voetenzak omtoveren of in hoogte verstellen.

Speels en dynamisch met de Babyzen Yoyo

De Babyzen Yoyo vormt een ideale aankoop wanneer je veel waarde hecht aan flexibel en dynamisch op pad gaan. Een Yoyo buggy kun je zeer compact opvouwen en eenvoudig manoeuvreren. Wel zo handig wanneer je met het openbaar vervoer reist en de tijd beperkt is. Ben je nog op zoek naar dat beetje extra? Dan is de babyzen Yoyo+ buggy precies de juiste keuze. De unieke combinatie van buggy én autostoel zorgen ervoor dat je je in een handomdraai kunt aanpassen aan de omstandigheden. Het elegante design, de hippe kleuren en de accessoires zoals een zonnescherm of warme voetenzakjes maken de Yoyo bovendien tot een uiterst comfortabel en modieus vervoermiddel waar je kindje en jij beslist om staan te springen.

Licht en smart met Cybex

Als de buggy vooral licht en smart moet zijn ben je bij een merk als Cybex aan het juiste adres. Naast een fraai design beschikt het merk Cybex over een draaibaar zitje, een traploze ligfunctie en een zeer handig vouwmechanisme. Hierdoor neemt de buggy maar weinig ruimte in beslag wanneer je hem meeneemt in de kofferbak. De vier wielen zijn bovendien van een comfortabele vering voorzien zodat je ongehinderd op pad kan – ongeacht of dit nu over ruige bospaadjes is of hobbelende stoeptegels, je kindje zal zich hier niet aan storen!

Veelzijdig en stijlbewust met Recaro & Co.

Vergeet tot slot ook de moderne, stijlbewuste en uiterst veelzijdige buggy’s van merken als Recaro, Kiddy, Doona, Egrobaby, Elodie Details of Goodbaby niet. Dit zijn stuk voor stuk buggy’s met luxe uitvoeringen en handige, beschermende accessoires. Denk aan verstelbare duwstangen, zonnekappen met kijkvensters, speciale adapters voor autostoeltjes, reiswiegen, boodschappenmanden en extra veiligheidsgordels- of beugels. Er zijn zelfs buggy’s met bijzondere prints voor een buitengewoon frivole look. Weet jij inmiddels al welke buggy tot jouw favoriet behoort?!

liefs Marion

Extra informatie

Zoveel soorten, maar welke kinderwagen past bij jou?
Geen auto, wel kinderen. Ouders vertellen hoe dat is!
Middagslaapje, tot welke leeftijd is dit nodig?
Een buggy kopen, waar moet je op letten?
Kosten baby in het eerste jaar
Babybox – Alles wat je krijgt, hoef je niet te kopen!
Pimp je kinderwagen met korting!

Bronvermelding

#ad Deze reportage is tot stand gekomen middels een samenwerkingsverband.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *