Wat mag niet ontbreken in de laptoptas?

Wat mag niet ontbreken in de laptoptas

Vrouwentassen zijn een ware schatkamer. Er zit doorgaans een vracht aan spullen in! Vaak weten we zelf niet eens meer zo goed wat we allemaal mee zeulen. Tijd om de tas eens om te kieperen en op onderzoek uit te gaan. Trouwens; misschien ook tijd om de tas eens opnieuw te ordenen, maar dat terzijde. Of het nu gaat om een rugzak, handtas of laptoptas, we dragen dagelijks heel wat spullen met ons mee. En die spullen zijn natuurlijk allemaal hartstikke hard nodig. Althans… precies, dat. Je dénkt dat je ze nodig hebt, maar of het ook echt zo is? Dus sjouw je het iedere dag met je mee. Best vermoeiend eigenlijk.

Keer die tas maar eens om!

Of die tas nu mee gaat naar kantoor of elders, je hebt je laptop altijd bij je en nog heel veel meer. Keer die tas maar eens om en je zult zien dat je er veel van herkent. Wellicht kun jij nog wel een langere lijst maken dan ik hier opsom…

Wat zit er in de dames laptoptas?

Laptop

De laptop uiteraard. Zo’n leuke witte, klein van stuk. Maar onmisbaar, al was het maar om een Netflix serie uit te kunnen kijken in de vrije uurtjes. Waar je ook bent.

Portemonnee

Natuurlijk. Ook al dragen we nauwelijks nog contant geld met ons mee, we hebben een kek portemonneetje. …Tje? Meestal van een flink formaat. Met daarin al onze bankpassen, rijbewijs, kortingspasjes van supermarkten en voordeelpassen van kledingmerken.

lijn groen oudersenzo
Wat mag niet ontbreken in de laptoptas

(Zonne)Bril

En het liefst twee, en je bent alweer op zoek naar de derde. Zonnebrillen zijn een onmisbaar accessoire en net als de noodzakelijke bril stem je deze af op je outfit. Niet op de zon. Welnee, je draagt ‘m altijd.

Ben je boven de veertig? Dan is de kans groot dat er ook één, twee of wel drie leesbrillen in je tas zitten.

Lekker ruikertje

Need we say more. Lekker ruiken is een must, dus die deodorant moet mee, want de oksels moeten fris blijven. Anytime. Ter aanvulling zit er natuurlijk ook een lekker luchtje in de tas. Het liefst een kleine uitvoering van je favoriete luchtje.

Toilettasje

Nu we het er toch over hebben: lippenstift (geen gloss, oh nee… dat is uit), concealer, mascara, tampons, borsteltje, crème en handcrème. We dragen het mee in onze tas in weer een kleiner tasje. Vergeet trouwens het spiegeltje niet.

Haarborstel

Als je haar maar goed zit. Toch? Dus een borstel ontbreekt zeker niet in de tas. Of een kam, afhankelijk van lang- of kort haar.

Aspirine

Die zwerven meestal ergens onderin, maar je hebt ze altijd bij je. Net als tandenstokers trouwens en een anti-histamine-pilletje tegen de hooikoorts of als je wordt geprikt door een wesp of bij.

Visitekaartjes

Bestaan die nog? Nou, eigenlijk niet echt, maar je hebt ze nog omdat je ze ooit in enorme hoeveelheden bestelde. En die zitten inderdaad altijd in de tas.

Haarspeldjes

Voor wie halflang of lang haar heeft: ja. Elastiekjes, speldjes, kammetjes, klemmetjes. Je bent ze altijd kwijt, maar ze zitten erin.

Kladblok

Natuurlijk, je typt alles op je laptop, maar dat kladblok is een blijvertje. De pen ook trouwens, waar zit die dan in?

Tandenstokers

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik heb altijd tandenstokers in mijn tas. Niet van die houten die meestal tussen je tanden afbreken, maar van die plastic mini rageborsteltjes. Heel fijn als je ergens gaat lunchen en daarna nog steeds die stralende glimlach wilt hebben. Oh, en dat doosje Smint (#nospon) voor een frisse adem, ontbreekt ook zeker niet in mijn tas.

Verzameling bonnen

Geen idee hoe dit zo snel kan oplopen, maar ik zeul soms stapels bonnetjes met mij mee. Die verdwijnen dan argeloos na het afrekenen in mijn tas om er vervolgens de eerste weken (of zelfs maanden) niet meer uit te komen.

Had ik trouwens al een pakje zakdoekjes genoemd? Of van die verfrissingsdoekjes? Een nagelvijl en natuurlijk een nagelknippertje? Oh en wacht, laat ik vooral de huissleutels niet vergeten. En damn, waar heb ik de autosleutels nou weer gelaten?.Oh wacht, ik ben met de fiets. Maar waar zijn dan die fietssleutels? En waar is mijn telefoon nou weer?

liefs Marion

Meer informatie

Bewaar de mooiste herinneringen!
Exclusief designermerken shoppen met hoge kortingen!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Thebagstore.nl.

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *