Koninklijke Jumbo doneert 4.000 educatieve Ik Leer spellen

Koninklijke Jumbo doneert 4.000 educatieve Ik Leer spellen aan gezinnen die met weinig rondkomen via het Jeugdeducatiefonds

Nu door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus kinderen niet naar school kunnen, zijn ouders massaal op zoek naar tips en leuke lesmaterialen om de dag op een gezellige en leerzame manier door te brengen. Er wordt online maar liefst zes keer zo vaak gezocht naar educatief speelgoed. Koninklijke Jumbo draait een recordomzet in deze categorie.

Ongekend populair

Jumbo’s educatieve speelgoedlijn Ik Leer, waarbij jonge kinderen spelenderwijs leren schrijven, lezen en rekenen, is ongekend populair. Jumbo wil dit succes delen met kinderen waar thuis geen ruimte is om dergelijke spellen te kopen en die het nu extra zwaar hebben. Daarom doneert Koninklijke Jumbo 4.000 Ik Leer spellen aan het Jeugdeducatiefonds, die deze via basisscholen verspreid onder gezinnen die het goed kunnen gebruiken.

Belangeloos

Vanmorgen werden de spellen belangeloos door Seacon Logistics geleverd en in ontvangst genomen door het Jeugdeducatiefonds. Directeur Hans Spekman noemt de spellen zeer welkom: “We zien in het hele land veel kinderen uit financieel niet draagkrachtige gezinnen die achterop dreigen te raken doordat ze nu niet naar school kunnen. We verspreiden de spellen via de scholen waarmee we samenwerken. De meesters en juffen weten namelijk precies welke kinderen ze nodig hebben.”

lijn groen oudersenzo
Koninklijke Jumbo doneert 4.000 educatieve Ik Leer spellen aan gezinnen die met weinig rondkomen via het Jeugdeducatiefonds

Hart onder de riem

“Wij zijn erg blij met onze goede verkoopcijfers in deze moeilijke tijd, tegelijkertijd zijn we ons ook zeer zeker bewust van het feit dat niet iedereen het makkelijk heeft. Door de donatie van Ik Leer spellen hopen wij een aantal gezinnen een hart onder de riem te steken en kinderen, juist in deze roerige tijden, plezier te laten beleven aan leren schrijven en rekenen”, aldus Jesse Pijpers, Regional Marketing Manager Benelux JumboDiset Group.

Jumbo Ik leer Jumbo Ik leer Jumbo Ik leer

Ik Leer

Leren wordt leuk met de educatieve producten van Ik Leer. Met deze spellen leren kinderen spelenderwijs verschillende vaardigheden, zoals rekenen, schrijven en het onderscheiden van kleuren en vormen. Voor iedere leeftijd is een passend spel. De spellen zorgen niet alleen voor veel speelplezier, maar zijn ook bedoeld om jonge kinderen iets wezenlijks mee te geven. De educatieve spelletjes zijn zelfcorrigerend, zodat kinderen zelfstandig thuis kunnen oefenen. En ook fijn: na het spelen kan alles netjes worden opgeborgen in de handige koffer.

liefs Marion

Meer informatie

Educatief overleven met de kids!
De mooiste korte films voor peuters en kleuters
Spelen in Coronatijd
Niet meer naar buiten? Maak het binnen gezellig!
Coronavirus uitgelegd aan kinderen
Songtekst Ziek van paniek (Het Coronalied)

Bronvermelding

© Jumbo

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *