Nieuw: Dirk Scheele start als DJ bij Hallokids Radio

Nieuw: Dirk Scheele start als DJ bij Hallokids Radio

Op Oudersenzo besteden we veel aandacht aan kinderliedjes en kindermuziek. Dirk Scheele is ons dus zeker niet onbekend en jou waarschijnlijk ook niet. Hij heeft al zijn eigen TV-programma gehad en vanaf nu krijgt hij ook zijn eigen programma bij Hallokids Radio, de radiozender voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar. Vanaf 12 februari is hij elke zaterdag- en zondagochtend om 9.00 uur te horen in “De Dirk Scheele Show’.

Wat kun je in de show verwachten?

De show heeft iedere week een nieuw thema met bijpassende liedjes van Dirk en van andere artiesten die hij een warm hart toedraagt. Dat wordt vast iedere week een groot meezingfeest voor de kids!

Wat vind Dirk Scheele er zelf van?

Dirk Scheele: “Ik heb veel televisieprogramma’s gemaakt, maar nu ga ik voor het eerst in mijn 25-jarige carrière een eigen radioshow maken. Ik heb er heel veel zin in en ga er een interactieve show van maken. Bovendien kan ik vanuit mijn achtergrond als muziektherapeut met mijn stem en mijn liedjes de kinderen goed bereiken!”.

En Hallokids?

Mayoni Oosterhoff, DJ en eigenaar van de radiozender, is enorm blij met de komst van Dirk: “Hij is al jaren een icoon op het gebied van kindermuziek. Menig ouder en kind zal hem kennen, dat maakt de show extra leuk om te luisteren. Ideaal om de radio speciaal in het weekend aan te zetten. Het scherm even aan de kant en genieten maar”.

lijn groen oudersenzo
Dirk Scheele start als DJ bij Hallokids Radio

Wat is Hallokids Radio eigenlijk?

Hallokids Radio is dé online radiozender voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot en met 10 jaar. De radiozender combineert muziek voor en door kids met de grootste hits van nu. Alle muziek en onderwerpen in de verschillende shows van Hallokids Radio zijn Kids Proof, zodat kinderen en ouders op elk moment van de dag onbezorgd kunnen luisteren.

Alle informatie over de radiozender vind je op www.hallokidsradio.nl

liefs Marion

Meer informatie

K3 maakt zomerclip vol strandfoto’s van fans

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *