Deel je ervaring…

Deel je ervaring…

Wil je ook je verhaal plaatsen over het afscheid van jouw zoontje of dochtertje? Dat kan, stuur je ervaring naar info@oudersenzo.nl. Bedenk, voordat je ons mailt, dat je ervaring door heel veel andere mensen (veelal lotgenoten) zal worden gelezen. Dat is mooi, maar het kan ook confronterend zijn.

lijn oker geel licht


Ervaringen afscheid – Afscheid van onze dochters
Luca* is ons eerste kindje. Ze is overleden in mijn buik toen ik 14 weken zwanger was. Op 17 maart 2008 is ze geboren… Uit later onderzoek is niets gebleken, op zich was ze een gezond kindje met alles er op en eraan.
Lees verder

lijn oker geel licht


Ervaringen afscheid – Het verdriet van Ineke
Na ongeveer 25 weken zwangerschap stuurde mijn huisarts mij naar de gynaecoloog omdat hij de grootte van de baby niet in verhouding vond met de zwangerschapsduur.De gynaecoloog heeft inwendig onderzoek gedaan en bloedonderzoek, na een paar dagen kreeg ik de mededeling…
Lees verder

lijn oker geel licht


Ervaringen afscheid – Het traumatische afscheid van Chantal
Als ik lees hoe het nu gaat springen de tranen in mijn ogen, wat geweldig dat het nu zo kan. Ik had op een zondag geen leven meer, en ging pas die woensdag erop naar de verloskundige want ik kon het nog bewegen en het zat er en zoiets zou mij toch niet overkomen…
Lees verder


Ervaringen afscheid – Ons Meisje, meisje Emmy-Lou
Het begon allemaal een aantal jaar geleden in 2006. Wij hebben een kinderwens. Het is moeilijk zwanger te raken als je als vrouw zijnde geen cyclus hebt, dus wij naar het CWZ in Nijmegen. Zitten we in de wachtkamer zien we daar onze tante zitten, wij in paniek Ojee we moeten haar zeggen niets…
Lees verder


Ervaringen afscheid – Dank je wel lieve Robin
Op 24 oktober 2010 werd onze lieve dochter Robin veel te vroeg geboren. We hadden vijf dagen voor de geboorte de 20 weken echo gehad en alles was perfect. Eindelijk durfde we volop te gaan genieten, het werd een meisje en ze was heel gezond.
Lees verder


Hij was een perfect mini-mannetje…
Leo en ik hebben elkaar begin 1999 op het werk leren kennen. Het was zeker geen sprake van liefde op het eerste gezicht; sterker nog, ik ergerde me aan ‘die nieuweling met die grote bek’. Maar omdat we samen op één project werden gezet, werden we wel gedwongen tot nauwe samenwerking.
Lees verder


Mijn wereld klapte ineen…
Ik weet, je bent voor altijd verbonden aan mij, lieve Antoine, maar toch het gemis, je eens in mijn armen te mogen sluiten zal wel nooit overgaan. Men zegt: ‘Het hoort erbij allemaal’, en ik hoop diep in mijn hart dat geen enkele ouder mijn relaas hoeft mee te maken.
Lees verder


Verlies van Laura
Onze dochter is geboren op dinsdag 21 oktober 2008, 10 weken te vroeg en na 3 dagen overleden. We hadden erg lang moeten wachten om zwanger te worden en waren ook blij dat het eindelijk zover was. Dan reken je er ook niet op dat het wel eens mis kan gaan.
Lees verder

lijn oker geel licht


Afscheid van een lief klein humpeltje
Op donderdag 16 februari 2006 legde ik ‘s avonds een gezond kindje in bed; ze werd nooit meer wakker. Op de ochtend van vrijdag 17 februari rond half 8 liep ik de kinderkamer in, omdat ik de jongste (Vera 1,5 jr) hoorde. Op de kamer hoorde ik een raar gezoem.
Lees verder

Meer informatie

Brand een kaarsje…
Lees de mooiste afscheidsgedichten

Bronvermelding

Tekst: ingestuurd
Stockfoto’s: 123rf.com, vlindervaria.nl en/of dreamstime.com

lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *