Een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl: hoe bijzonder is het écht?

Een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl: hoe bijzonder is het écht?

Je beste vriendin is jarig, je nichtje heeft net een baby gekregen of je broer is pas verhuisd. Een kaartje sturen is een leuke manier om je dierbaren te feliciteren met bijzondere gebeurtenissen. Er zijn talloze websites waar je online zelf een kaart kunt ontwerpen en bestellen. De tekst wordt er dan op gedrukt en de kaart wordt direct naar de ontvanger gestuurd. Heel leuk en gemakkelijk, maar ook een tikkeltje onpersoonlijk. BijzondereBoodschappen.nl heeft daarop iets gevonden: eenvoudig en snel een kaartje versturen mét een bijzondere, door jou ingesproken boodschap.

Ik vertel je graag precies hoe een kaartje via BijzondereBoodschappen.nl versturen werkt en hoe bijzonder het nu écht is.

Waarom kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl?

Wat direct opvalt aan de BijzondereBoodschappen.nl is het bijzondere concept. Zelf een kaartje schrijven met de hand is natuurlijk heel persoonlijk, maar het kost ook veel tijd en handelingen. In een steeds drukker wordende maatschappij waarin iedereen overvolle agenda’s heeft, is het juist handig dat je snel en eenvoudig een kaartje kunt bestellen. Om je kaartje toch een persoonlijke touch te geven, spreek je zelf een boodschap in. Hoe leuk en speciaal is het voor een jarige, een kraamvrouw of een dierbare die net is verhuisd om zo’n kaartje te ontvangen? Zo ben je toch een beetje bij degene, ook al ben je er niet fysiek.

lijn groen oudersenzo
Een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl: hoe bijzonder is het écht?

Wat voor kaarten kan ik kiezen op BijzondereBoodschappen.nl?

Wat ik zelf leuk vind aan de kaartjes op BijzondereBoodschappen.nl is dat het niet de standaard kaartjes zijn die je op veel websites vindt. Dit zijn echt mooie kaarten in unieke designs. De karakter kan uit het karton worden gedrukt en in elkaar gezet, zodat je een 3D karakter overhoudt om neer te zetten. Je kunt een kaartje sturen voor verschillende gelegenheden: geboorte, een verjaardag, een opkikker, feest, gelukwensen, een verhuizing of zomaar een leuke boodschap voor een vriend, familielid of geliefde. De kaartjes hebben een frisse uitstraling en een fijn design. Zo maak je een boodschap via BijzondereBoodschappen.nl dus extra bijzonder.

Wat voor boodschap spreek ik in?

Op een kaartje schrijf je toch vaak een vrij standaard boodschap. Een ingesproken boodschap komt vaak écht binnen bij de ontvanger. Blijf dicht bij jezelf als je een boodschap inspreekt. Je kunt ook een liedje zingen, bijvoorbeeld een verjaardagsliedje als er iemand jarig is. Of een gedichtje voordragen dat je zelf hebt geschreven. Je kunt het luchtig houden, maar ook wat meer de diepte in. Net wat je zelf wilt en waar jij je gemakkelijk bij voelt. Natuurlijk kun je ook je kind een boodschap laten inspreken, bijvoorbeeld voor een jarige of net verhuisde opa of oma. Zo creëer je een mooie en liefdevolle boodschap die écht persoonlijk is.

lijn groen oudersenzo
Een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl: hoe bijzonder is het écht?

Is een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl makkelijk?

Een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl is snel en gemakkelijk. Je kiest een mooie kaart uit en spreekt vervolgens de boodschap in. Dit doe je met een handige knop op de website, waarmee je de opname kunt starten en stoppen. Je kunt ook direct terugluisteren hoe je boodschap erop staat. Is het niet direct goed gelukt? Dan kun je de boodschap op je gemak opnieuw opnemen. Je kunt de boodschap kort houden of juist wat langer maken: net wat je wilt. Vervolgens plaats je het kaartje in je winkelmand en kun je hem eenvoudig bestellen. Je kunt je eigen adres invullen als factuuradres en het kaartje naar het adres van de ontvanger laten sturen. Natuurlijk kun je het kaartje ook aan jezelf versturen en het persoonlijk overhandigen aan de ontvanger. Bestel je jouw bijzondere boodschap voor 15:00 uur ’s middags op een werkdag? Dan wordt je kaartje dezelfde dag nog verzonden. De ontvanger kan de boodschap met zijn smartfoon afluisteren.

Conclusie: een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl is écht speciaal

Een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl is een unieke manier om een kaartje van betekenis te sturen aan een vriend, familielid, collega of geliefde. Of er nu een bijzondere gelegenheid is of je zomaar een lieve groet naar iemand wilt sturen: het kan allemaal. De website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces erg simpel. De keuze uit kaarten en designs is daarnaast royaal, waardoor er voor iedereen wel wat moois bij zit.

Zou jij een kaartje sturen via BijzondereBoodschappen.nl? Laat het ons weten in de comments!

Liefs Amber

Meer informatie

Winactie: Maak kans op een Bijzondereboodschap
Een kaartje is altijd leuk!

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Bijzondereboodschappen.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *