Alvast dikke vette vakantie voorpret. Voorbereiding op de zomertrip!

Alvast dikke vette vakantie voorpret. Voorbereiding op de zomertrip!

In de meivakantie van 2019 gaan we – op uitnodiging van Eurocamp – op vakantie! In voorbereiding op deze vakantie waren we dit weekend uitgenodigd voor een voorproefje op de camping van Beeksebergen. Het weekend bestond uit speeddates met Eurocamp, een workshop ‘Vloggen’ en een workshop ‘SEO’. Terwijl ik mijn kennis verrijkte tijdens de workshops, konden ‘mijn mannen’ zich prima vermaken op het terrein van Beeksebergen. Ze zwommen, bezochten het park en ging op safari!

Speeddate met Eurocamp

En ik? Ik luisterde aandachtig tijdens de workshops, at een overheerlijke lunch en last but not least, had een speeddate met Eurocamp. Tijdens dit gesprek heb ik onze voorkeur besproken. Al een paar jaar ben ik naar verschillende campings van Eurocamp geweest. Tot nu toe, altijd in Frankrijk. Dit jaar willen we graag naar Italië en om precies te zijn: dichtbij Venetië.

Met groot plezier

Als klein meisje ben ik een aantal jaar – met mijn ouders – daarnaartoe geweest. Ieder jaar opnieuw met groot plezier. Ik vond het daar fantastisch. Sprookjesachtig en fascinerend tegelijk. Rob is er echter nog nooit geweest en hij wil het graag – aangestoken door mijn enthousiaste verhalen – zelf gaan verkennen. Of de camping vlakbij Venetië onze definitieve bestemming gaat worden, horen we begin oktober. Leuk en spannend! Maar mocht het deze camping niet worden, weet ik zeker dat het een andere mooie camping van Eurocamp gaat worden.

lijn groen oudersenzo
Alvast dikke vette vakantie voorpret

Venetië

Wie kent Venetië nou niet? Het is bekend om zijn historisch centrum met zijn vele kanalen en zijn gondelboten. Venetië ligt ten oosten van Verona, ten westen van Triëst en ten noordoosten van Bologna, aan de noordwestoever van de Adriatische Zee.
Als ik denk aan Venetië, dan denk ik aan de vele duiven op het San Marco plein en de vele kraampjes met prachtig gekleurd glas. Ik denk aan de betoverende straatjes, de brug der zuchten, de gondels en de zingende mannen die met de karakteristieke bootjes door Venetië varen.

Luxe campingvakanties

Deze vakantie is dus zeker niet de eerste vakantie met Eurocamp. Inmiddels heb ik er al een aantal mogen maken. Met veel plezier trouwens. Eurocamp is gespecialiseerd in luxe campingvakanties, in Frankrijk, Spanje tot Kroatië en Nederland. Naast mooie accommodaties, wordt er ook flink veel voor de kinderen geregeld. Zelfs voor mijn puber van (bijna) 15. Dat is top, want aangezien hij enig kind is, is contact met leeftijdsgenoten natuurlijk hartstikke belangrijk, leuk en welkom.

lijn groen oudersenzo
Alvast dikke vette vakantie voorpret

Heerlijk die voorpret

Heerlijk toch die voorpret? En als je dat ook nog eens mag doen te midden van de ‘wilde dieren’ is dat natuurlijk helemaal tof! Zaterdag kon ik niet met de mannen mee, maar zondag zijn we er met z’n allen op uit getrokken. We hebben zo’n beetje alle soorten safaritrips gemaakt: met de auto, de boot en met de bus. Aan het einde van de middag konden we moe, maar voldaan naar huis… en nu fantaseren over onze trip in de meivakantie! Leuk om alvast plannen te gaan maken wat we allemaal willen gaan zien!

liefs Marion

Extra informatie

Lees meer blogs van Marion Middendorp
Meer leuke of informatieve vakantie blogs!
Op vakantie naar de Malediven; met kinderen, of als stel?

Bronvermelding

Tekst & foto’s: Marion Middendorp

Deze reportage is tot stand gekomen middels een samenwerkingsverband.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *