Handige telefoonhouders voor op de fiets

Je kunt er tegenwoordig bijna niet meer onderuit, door alle drukte in de steden zijn ouders genoodzaakt om de kinderen lopend of met de fiets naar school te brengen. Waar dit vroeger een hele opgave was, is dit tegenwoordig een stuk makkelijker geworden. Heel Nederland staat namelijk vol met elektrische fietsen en in het speciaal met elektrische bakfietsen. Super handig natuurlijk als je meerdere kids weg moet brengen. Bij zulke high tech fietsen horen natuurlijk ook goede telefoonhouders om gemakkelijk en veilig van A naar B te komen.

Waarom een is een telefoonhouder handig?

Tegenwoordig wordt het fanatiek reclame gemaakt om jongeren maar ook ouderen de gevaren van telefoneren en fietsen in te laten zien. Je hebt de MONO campagne vast wel eens voorbij zien komen. Naast veiligheid komt het je tegenwoordig ook duur te staan. De boetes voor het fietsen met een telefoon zijn er namelijk niet milder op geworden.

Een telefoonhouder biedt natuurlijk uitkomst. Tegenwoordig zijn ze in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er telefoonhouders waar je naast je telefoon ook nog sleutels en wellicht een bandenplaksetje in kwijt kunt. Ook als je telefoon niet voorzien is van de juiste IP-certificering kun je hem met een gerust hart meenemen. Er zijn namelijk genoeg houders die waterdicht zijn.

lijn groen oudersenzo
Handige telefoonhouders voor op de fiets

Verschillende soorten telefoonhouders

De telefoonhouders voor op de (bak)fiets zijn op een paar kenmerken van elkaar te onderscheiden. Montage is er daar één van. Je kunt de beugels namelijk bevestigen aan het stuur, de balpen of de stuurpen. Meestal worden de houders bevestigd aan het stuur waardoor je gemakkelijk kunt navigeren.

Daarnaast beschikken sommige telefoonhouders ook nog over extra functies, zo zijn bepaalde houders inzetbaar als GoPro mount of kompas.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een telefoonhouder

Uiteraard kun je verschillende telefoonhouders aanschaffen en ze allemaal stuk voor stuk uitproberen. Maar door de onderstaande tips/vragen in je achterhoofd te houden, vind je gemakkelijk dé beste houder voor jou.

Bedenk je goed op welke ondergronden je gaat fietsen. Is het alleen maar asfalt of snijd je ook wel eens een stukje af door off road te gaan?

Ben je een mooi weer fietser of stap je ook door weer en wind op de fiets?

Wil je de houder de hele tijd op het stuur laten zitten of moet die makkelijk te verwijderen zijn?

Neem je alleen jouw telefoon mee of zijn er nog andere spullen die handig zijn om in de houder mee te nemen?

Zoek je een vrij forse houder of moet die zo onopvallend mogelijk zijn?

Moet de telefoon met één hand te verwijderen zijn?

Heb je na het doornemen van deze vragen/tips nog geen keuze kunnen maken, neem dan gerust een kijkje op GSMpunt.nl. Daar is nog genoeg informatie te vinden over het grote aanbod telefoonhouders voor op de fiets.

Overige telefoonaccessoires

Een telefoonhouder voor op de fiets biedt natuurlijk niet de volledige garantie dat de telefoon nooit valt. Zo kunnen zelfs de beste houders los schieten door onverwacht slecht wegdek of valt je telefoon tijdens het vastzetten op de grond. Ga daarom altijd op zoek naar een houder waar jouw telefoon met hoesje in past. Let wel op of je geen extra montage punt nodig bent op je hoesje of telefoon om de telefoon op de houder te bevestigen. Dit kan namelijk invloed hebben op de keuze van het telefoonhoesje.

liefs Marion

Meer informatie

Met de fiets naar school, wat is ervoor nodig?
Appen op de fiets. Een dure grap!
De allermooiste fietsroutes van Nederland

Bronvermelding

Foto: GSMpunt.nl

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door GSMpunt.nl

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *