Stichting Melodies from the Heart brengt een nieuw liedje over verlies

Na het succes van ‘Toch hoor jij er altijd bij‘ is er een vervolg gekomen op het schrijven en componeren van afscheidsmuziek. Hiervoor is een stichting in het leven gekomen: Stichting Melodies from the Heart… omdat er geen mooiere manier is dan gevoelens uit te drukken in woorden en muziek. Als troost of uitlaatklep, als herkenning of erkenning.

Stichting Melodies from the Heart brengt een nieuw liedje over verlies

Stichting Melodies from the Heart

Stichting Melodies from the heart produceert muziek met betrekking tot verlies van een dierbare. Er wordt prachtige muziek gemaakt samen met een aantal fantastische bekende artiesten. Stichting Melodies from the heart richt zich op verlies in brede zin, met als rode draad het verlies van kinderen.

Stichting Melodies from the Heart brengt het prachtige liedje ‘Dromen’ uit.
De tekst is gebaseerd op een gedicht van Mieke Kroonen die haar zoon Sander op zes jarige leeftijd aan kanker verloor. Het liedje wordt ondersteund door een aangrijpende maar troostvolle documentaire. ‘Dromen’ is de eerste van een reeks liedjes en mini docu’s over verlies en is met veel liefde en gevoel ingezongen door Elly Zuiderveld en Elise Mannah en geproduceerd door Tom Pearce. De warmte en betrokkenheid is door het hele liedje te voelen en raakt wederom een gevoelige noot op het gebied van verlies. Het liedje is te downloaden via:

Website Melodies from the Heart: www.melodiesfromtheheart.org

liefs Marion

Meer informatie

Afscheidsmuziek & Kinderuitvaart muzieklijst
Land van mij, de nieuwste CD van Paul de Leeuw met “Toch hoor jij er altijd bij”
Radeloos, in nagedachtenis van Anne Faber

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto’s: 123rf.com, vlindervaria.nl en/of dreamstime.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *