Land van mij, de nieuwste CD van Paul de Leeuw met “Toch hoor jij er altijd bij”

Gisteren was de officiële lancering van de nieuwe CD van Paul de Leeuw ‘Land van mij‘ en ik was hierbij aanwezig, omdat op deze CD het prachtige nummer staat ‘Toch hoor jij er altijd bij.’ De tekst van dit nummer is jaren geleden door mij geschreven, als ode aan mijn overleden zoon. Het nummer is ooit gezongen tijdens zijn Belgische TV-show ‘Manneke Paul’ op verzoek van een echtpaar wat hun kindje had verloren. De youtube van deze versie ging op internet een eigen leven leiden en er kwam steeds meer vraag naar de versie van Paul de Leeuw.

Land van mij, de nieuwste CD van Paul de Leeuw met "Toch hoor jij er altijd bij"

Theatertour

Tijdens zijn theatertour door Nederland werd bij meer dan de helft van de shows gevraagd om dit nummer te zingen. Het kon daarom niet uitblijven dat het gewoon op CD moest worden uitgebracht. En gisteren was het dan zover. Ik weet zeker dat heel veel mensen hier blij mee zullen zijn! Het nummer is niet meer weg te denken bij het verlies van een kindje rondom de bevalling. De woorden omschrijven het gevoel van liefde en gemis, een onvolledige toekomst. Paul de Leeuw weet het op prachtige wijze over te brengen, vol gevoel en emotie.

Natuurlijk staan er nog veel mooie nummers op deze CD:

01. Blijf Bij Me Vandaan
02. Morgen
03. Land Van Mij
04. Ik Weet Niks
05. Stiekem Liedje
06. Dat Deed Jij
07. Jouw Armen
08. Positief
09. Ik Hou Van U
10. Poedersuikerplein
11. Rotterdam 1940
12. Ik Kan Echt Zonder Jou
13. Leef Je Mooiste Leven
14. De Steen
15. Toch Hoor Jij Er Altijd Bij
16. Appels Op Het Tafelsprei
17. Afscheid
18. Zo Puur Kan Liefde Zijn
19. Positief

Productinformatie

TitelLand van mij
ArtiestPaul de Leeuw
LabelUniversal Music
EAN0602557089363
Aantal liedjes19
BestellenBol.com

‘Land Van Mij’ is een echt Paul de Leeuw-album met prachtige liedjes over het leven en de liefde. Het album bevat dertien nieuwe liedjes. Als bonus zijn daar nog zes liedjes aan toegevoegd die tijdens de laatste theatertour ‘Zingen Zolang Het Duurt’ zijn opgenomen.

We horen ook een serieuze Paul, een vader die zich zorgen maakt over de toekomst en de wereld van nu. Paul zegt zelf over dit album “Daarom 13 songs die herkenbaar zijn. Soms schreeuwen om meegeblèrd te worden. Of die je misschien even tot nadenken stemmen. Over je geliefde, je gemoedstoestand of de relatie waarin je zit.”

De productionele leiding voor ‘Land Van Mij’ is weer in handen van John van Eijk, de vaste producer van De Leeuw. Hij is verantwoordelijk voor een aantal van De Leeuws grootste hits zoals “Ik Heb Je Lief’ en “Ik Wil Niet Dat Je Liegt”.

liefs Marion

Meer informatie

Gratis download – Toch hoor jij er altijd bij…
Afscheidsmuziek & Kinderuitvaart muzieklijst

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *