Een sim only abonnement voor je kind? Dit zijn de grootste voordelen!

Kinderen krijgen al op steeds jongere leeftijd een eigen telefoon. Heeft jouw kind ook al een smartphone of ben je van plan om die binnenkort te kopen? Om ervoor te zorgen dat je kind ook gebruik kan maken van het internet, is het essentieel om een geschikt abonnement voor je kind te kiezen. Het is om verschillende redenen slim om een sim only af te sluiten. Waarom dit zo is? Wij zetten de grootste voordelen van dit type abonnement voor je op een rij!

Een sim only abonnement voor je kind? Dit zijn de grootste voordelen!

Je profiteert van lage maandelijkse kosten

Een van de grootste voordelen van een Sim Only abonnement voor je kind, is dat je profiteert van lage maandelijkse kosten. Bij sim only betaal je alleen maar voor de bundel met belminuten, sms’jes en data. Dat is een aanzienlijk verschil met de kosten voor een abonnement inclusief toestel, waarbij je ook betaalt voor de telefoon zelf. Je kunt voor een lage prijs een sim only abonnement aanschaffen, waardoor je niet iedere maand veel geld kwijt bent.

Het is makkelijk aan te passen

Nog een reden om een sim only af te sluiten voor je kind, is dat de bundel makkelijk aan te passen is. Je bent als ouder dus heel flexibel met dit type abonnement, wat veel gemak biedt. Heb je eenmaal een bundel gekozen maar ben je na een tijdje van mening dat je kind meer of minder belminuten, sms’jes en data nodig heeft? Dan kun je je bundel makkelijk aanpassen, om het op die manier perfect af te stemmen op jouw wensen. Zo zorg je ervoor dat het abonnement goed past bij het telefoongebruik van je kind.

Je zit niet vast aan een langdurig contract

Wat ook een groot voordeel is van deze abonnementsvorm, is dat je hierbij niet te maken hebt met langdurige contracten. Bij veel aanbieders is een sim only maandelijks opzegbaar, waardoor je er niet voor een lange tijd aan vast zit. Dat biedt veel gemoedsrust. Kies je voor een abonnement inclusief telefoon, dan zit je vaak vast aan een contract van minimaal één of twee jaar. Als je daar eenmaal aan vast zit, kun je geen kant meer op voor die periode. Met een sim only abonnement ben je dus veel flexibeler.

Het is geschikt voor vrijwel alle telefoons

Een sim only abonnement is geschikt voor vrijwel alle smartphones. Dat betekent dat je geen nieuw toestel hoeft te kopen voor je kind om hier gebruik van te maken. Het huidige toestel is voldoende, want het abonnement past zich makkelijk aan. Dat je geen nieuwe telefoon hoeft te kopen om een abonnement af te sluiten, bespaart jou een hoop geld. Nu je meer weet over de voordelen van een sim only, kun je bepalen of het iets is voor je kind of niet. Veel jongeren hebben een sim only abonnement, dus het is zeker het overwegen waard. Zorg ervoor dat de bundel die je kiest goed aansluit bij jouw wensen en het telefoongebruik van je kind. Zo voorkom je dat de bundel wordt overschreden en dat je te maken krijgt met extra kosten.

liefs Marion

Meer informatie

Hoe houd je de belkosten van je kind onder controle?
Leren omgaan met schermtijd en technologie

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog betreft een samenwerking.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *