Paw Patrol stranddag met SOS strandbandjes

Paw Patrol stranddag - Uitreiking van het eerste SOS strandbandje

Al dagen keek mijn dochtertje ernaar uit. Zij mocht vandaag, 21 mei 2018, namens Oudersenzo.nl het eerste SOS-strandbandje in ontvangst nemen tijdens het Paw Patrol Strandfeest in Scheveningen. Een jaarlijks festijn waarbij de Nederlandse Reddingsbrigade in samenwerking met Nickelodeon.nl het strandseizoen aftrapt.

Limonade en spekjes

Grote kannen limonade, bakken met spekjes, kleurplaten, een springkussen, er werd ruimschoots voorzien in allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Maar, het allerbelangrijkste was natuurlijk de aandacht voor de SOS bandjes die gedurende het hele seizoen verkrijgbaar zijn bij de verschillende posten van de reddingsbrigade.

Kim Kötter

Kim Kötter nam de presentatie voor haar rekening en nam, in gezelschap van haar oudste zoontje, een neefje en mijn dochtertje de eerste bandjes in ontvangst. Ze kwamen aangesneld in een echte auto van de reddingsbrigade en werden op het strand opgewacht door Chase (de politiehond van de Paw Patrol) veel Paw Patrol fans en een hoop pers.

lijn groen oudersenzo
Paw Patrol stranddag - Uitreiking van het eerste SOS strandbandje
xxx

Uitbundig zonnetje

En hoewel de zon ’s ochtends nog wat schuw achter de wolken bleef hangen, bleek het deze middag perfect gekozen, want gedurende de festiviteiten scheen hij uitbundig!
Wat een heerlijke dag, nu een moe meisje op de bank die geniet van de ervaring en de goodiebag die ze meekreeg van Nickelodeon.nl.

Liefs Linda

Extra informatie

Tips om je kind niet kwijt te raken tijdens een dagje uit

Bronvermelding

Tekst: Linda van Schip
Foto’s: RL.Photographics

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *